RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Zināms pirmā arābu superauto LykanHypersport pircējs! Trīsarpus miljoni dolāru - FOTO

Zināms pirmā arābu superauto LykanHypersport pircējs! Trīsarpus miljoni dolāru - FOTO
Foto: GTSpirit
Kaspars Ūdris · 04.02.2013. 10:30

Pirmais arābu superauto "LykanHypersport" pircējs būšot īpaši bagātais Kataras šeihs Javans bin Hamads Al Tani.

 

Modelis, kura vērtība tiek lēsta 3,5 miljonu ASV dolāru vērtībā, ir kļuvis par visdārgāko sērijveidā saražoto mašīnu - ziņo portāls Mixnews.lv

 

Iepriekšējā līdera - "Bugatti Veyron Super Sport" – cena ir "tikai" apmēram 2.3 miljoni dolāru. Libānas uzņēmums "W Motors" sadarbojoties ar vācu tūninga darbnīcu "RUF" saražos tikai septiņus šā superauto eksemplārus.

 

Kupeja ir aprīkotu ar opozīta turbodzinēju ar jaudu 750 Zs, kas ir uzlabots "Porshe" motora variants. Līdz "simtam" "LykanHypersport" ieskrienas 2,8 sekunžu laikā, bet tā maksimālais ātrums ir 390 kilometru stundā.

 

Mašīnai karbona šasijas, ar briljantiem inkrustēta gaismas tehnika ar diodēm, trīsdimensiju hologrāfiskais displejs, kā arī interaktīvs vadības panelis.

 

Katrs mašīnas īpašnieks dāvanā saņems ekskluzīvu "Cyrus Klepcys Watch" rokaspulksteni, kurs vērtība pārsniedz 200 000 dolāru.

 

"W Motors" "LykanHypersport" prezentēja janvārī notikušajā autošovā Katarā. Tā atklāšanas ceremoniju vadīja Kataras premjerministrs Hamads bin Jasim al Tani.

 

Īpašnieki superauto varēs saņemt sākot ar septembri.