RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Jaunie „Renault Scenic” un „Grand Scenic”: uzvarētāja izskats un enerģiska jauda

Jaunie „Renault Scenic” un „Grand Scenic”: uzvarētāja izskats un enerģiska jauda
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.02.2013. 11:42

Atzīmējot Scénic XMOD atklāšanu, modeļi Scénic un Grand Scénic ieguvuši jaunu izskatu saskaņā ar Renault jauno dizaina identitāti. Renault logo, kas atrodas priekšpusē, ir lielāks un izvietots uz melna fona, kas ievērojami izceļ jauno priekšējās restes dizainu. Elegantās līnijas un augstās kvalitātes materiāli ļauj apvienot MPV dinamiskumu un ģimeniskumu.

 

Salona iekšpusē uzreiz redzama kvalitāte, kas raksturo pārdotāko modeli Eiropā savā segmentā kopš 1996.gada. Mērinstrumentu paneļa līnijas ir plūstošas, un tur atvēlēta vieta arī navigācijas un multimediju sistēmai papildus TFT ekrānam, kas var tikt pielāgots galvenās informācijas rādīšanai. Atkarībā no versijas tiek piedāvāta Bose® skaņu sistēma, kas nodrošina klasē labāko akustisko izpildījumu.

 

ENERGY DZINĒJI SCÉNIC MODEĻIEM


Visus jaunākos ENERGY dzinējus raksturo ievērojami samazināts degvielas patēriņš, samazinātas CO2 emisijas un ekspluatācijas izmaksas, vienlaikus uzlabojot braukšanas baudu un uzticamību. Renault Scénic XMOD un jaunos Scénic un Grand Scénic var pasūtīt ar kādu no trīs Energy dzinējiem. Īpaši jāatzīmē pavisam jaunais dzinējs Energy TCe 130, kura degvielas patēriņš, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes TCe 130 dzinēju, samazināts par 15%, respektīvi, kombinētajā ciklā tas ļauj ietaupīt 1 litru degvielas uz 100 km. Šis dzinējs apvieno izcilu braukšanas baudu un lielisku izpildījumu pie jebkuriem dzinēja apgriezieniem.