RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

LG produkti saņem IDEA dizaina balvas

LG produkti saņem IDEA dizaina balvas
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 04.07.2012. 00:12

Trīs „LG Electronics” (LG) produkti guvuši atzinību, pasaules vadošajā produktu dizaina konkursā saņemot starptautiskā dizaina izcilības balvas (International Design Excellence Awards – IDEA ®).

 

IDEA žūrija LG 55 collu OLED televizoram piešķīrusi sudraba balvu, bet bronzas balvu ieguva LG CINEMA 3D Smart TV ar „Magic Remote” tālvadības pulti. Trešo (sudraba) balvu saņēma LG produkta koncepts. Šogad jau pirms IDEA balvu iegūšanas citi 12 LG produkti saņēmuši „red dot” dizaina balvas, bet 14 produkti – „iF” balvas, padarot LG par vienu no atzītākajiem patērētāju elektronikas un ierīču uzņēmumiem šajā sezonā.

 

LG 55 collu OLED TV (sudraba balva)

 

Pasaulē lielākais un plānākais LG 55 collu OLED TV vispirms tika parādīts CES, kur tas ieguva CES 2012. gada balvu „Labākais no labākajiem”, kā arī CNET to izvēlējās kā izstādes labāko paraugu. Pasaules IT izstādē (WIS) Seulā tas saņēma Korejas Republikas prezidenta balvu par multivides tehnoloģiju.

 

LG OLED TV ar 4 mm papīra plāno konstrukciju, kas sver tikai 10 kg un kurā izmantotas CFRP un WRGB tehnoloģijas, var lepoties ar „4 Color Pixel” tehnoloģiju un krāsu uzlabotāju, nodrošinot vienmērīgāku, dabiskāku un precīzāku attēlu. LG „4 Color Pixel” tehnoloģija balstās uz to, ka baltie apakšpikseļi pilnīgo krāsu izeju. Šī inovatīvā WRGB tehnoloģija atšķir LG OLED TV no parastajām trīskrāsu RGB sistēmām. Tā kā tai ir nepieciešams mazāk slāņu, tas ir arī galvenais iemesls, kāpēc LG ir izdevies samazināt televizora biezumu un svaru.

 

CFRP, kuru LG izmanto karkasa izveidē, ir izcils augstas kvalitātes materiāls, kas parasti tiek izmantots sacīkšu automašīnām un lidmašīnām. Televizora konstrukcijas mērķis ir maksimāli uzlabot skatīšanās pieredzi, tāpēc ir samazināts tā ietvars. Turklāt tehnoloģijas un konstrukcijas harmonija lieliski iederas jebkurā interjerā.

 

LG LM8600 CINEMA 3D Smart TV ar Magic tālvadības pulti (bronzas balva)

 

Viens no LG jaunās CINEMA 3D Smart TV 2012 līnijas inovatīvajiem produktiem, kas guvis ievērojamu atzinību. Tajā izmantota šā gada jaunā 3D tehnoloģija, kā arī uzlabotās Smart TV funkcijas un LG izslavēto CINEMA SCREEN dizainu. Gandrīz nemanāmais ietvars papildina eleganto konstrukciju, un televizors ir īpaši saistošs ar savu spēju iederēties jebkurā interjerā gan mājās, gan arī birojā.

 

Tā kā CINEMA SCREEN dizainam praktiski nav skatam traucējošu detaļu, tas ļauj izbaudīt plašāku 3D skatīšanās piedzīvojumu. LG LM8600 šī gada martā saņēma „red dot” dizaina balvu. LG jaunā „Magic Remote” tālvadības pults ievērojami uzlabo lietotāja ērtības, pateicoties inovatīvajiem vadības režīmiem, kā arī ergonomiskajam dizainam. Līdzenā, izliektā forma uzlabo satvērienu, savukārt jaunie vadības režīmi — „Voice”, „Wheel”, „Pointing” un „Gesture” — aizvieto tradicionālās pults pogas ar intuitīvām un lietotājam draudzīgām kontroles iespējām.