RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

„Canon” prezentē „Print Your Days” un „PIXMA” programmatūru fotogrāfiju drukāšanai

„Canon” prezentē „Print Your Days” un „PIXMA” programmatūru fotogrāfiju drukāšanai
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 11.07.2012. 21:51

Kompānija „Canon” prezentējusi jaunu programmatūras risinājumu klāstu fotogrāfiju drukāšanai, kas palīdz lietotājiem organizēt un izdrukāt spilgtākos fotomirkļus vai izpaust savas radošās spējas ar „PIXMA” printeri. Šajā jaunajā klāstā ietilpst Facebook lietojumprogramma, kas ļauj izdrukāt skaistas fotogrāfijas tieši no albumiem, kamēr jaunā „My Image Garden” platforma apvieno visu „Canon PIXMA” printeriem pieejamo programmatūru vienotā, ērti lietojamā saskarnē.

 

„Canon” speciālisti izstrādājuši jaunu „Facebook” lietojumprogrammu „Print Your Days”, kas ļauj parocīgi uzlabot un izdrukāt fotogrāfijas tieši no šīs vietnes vai arī veidot un drukāt unikālas kolāžas ar līdz pat pieciem fotoattēliem vienā lappusē. Ar „Print Your Days” var izdrukāt arī draugu augšupielādētās bildes, ļaujot brīvdienu, jubileju un citu īpašu notikumu fotogrāfijas apskatīt un parādīt citiem gan drukātā veidā, gan tiešsaistē.

 

Jaunā „PIXMA My Image Garden” printeru programmatūra ļauj parocīgi orientēties „Canon” drukāšanas un skenēšanas programmās. „My Image Garden” ir universāla platforma, kas apvieno visu „Canon PIXMA” printeriem šobrīd pieejamo programmatūru vienā vienkārši lietojamā saskarnē. Starp tās jaunajām papildu funkcijām var minēt automātisko ieteikšanu, kas atrod datorā saglabātos attēlus un kā slīdrādi uz darbvirsmas attēlo, iespējams, sen aizmirstas fotogrāfijas. „My Image Garden” programmatūra lietotājiem būs pieejama jūlija beigās.

 

Savukārt jaunā „My Image Garden” programmatūra piedāvā „CREATIVE PARK PREMIUM” – „Canon” bezmaksas kartiņu, dāvanu, kalendāru un citu dizaina elementu lejupielādes resursu. Tajā ir pieejami ekskluzīvi pasaulē pazīstamu fotogrāfu un mākslinieku veidoti attēli un mākslas darbi, piemēram, Lācis Padingtons, Trusītis Pēterītis un Ērika Karla „Ļoti izsalkušais kāpurs”. „CREATIVE PARK PREMIUM” tagad ir papildināts ar jaunu, vienkārši lietojamu fotoattēlu izvēles procesu, kas ļauj attēlot, lejupielādēt un izdrukāt fotogrāfijas vienotā lietotāja saskarnē.

 

Jaunākajā versijā iekļauts arī jauns saturs, piemēram, skaistas fotogrāfijas un dāvanu šabloni no National Geographic, ko var izmantot kalendāru izgatavošanai.