RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Datori

Samsung izstādē IFA 2014 prezentē pirmo B2B planšetdatoru – Galaxy Tab Active

Samsung izstādē IFA 2014 prezentē pirmo B2B planšetdatoru – Galaxy Tab Active
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 04.09.2014. 16:29

Samsung Electronics šodien prezentējis Galaxy Tab Active – pirmo Samsung planšetdatoru, kas izstrādāts pielietojumam biznesā. Jaunajai ierīcei ir ūdens, putekļu un triecienizturīgs korpuss, un tā piemērota speciālistiem, kas strādā aktīvā un tehniskā darba vidē.

 

„Kā mobilo tehnoloģiju līderis, Samsung piedāvā ierīces, kas radītas profesionālam pielietojumam ar inovatīviem un tehnoloģiski moderniem risinājumiem, kam šodienas tirgū nav līdzvērtīgu konkurentu,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

 

Lai radītu jauno planšetdatoru, Samsung sadarbībā ar Fortune 500 saraksta uzņēmumiem izveidoja vairākas darba grupas. Izpētē piedalījās vadošie mazumtirdzniecības, loģistikas, transportēšanas nozares uzņēmumi. Apvienojot šī pētījuma rezultātus ar Samsung veikto tirgus izpēti, radīts Galaxy Tab Active – pirmais planšetdators, kas izstrādāts, balstoties uz profesionāļu prasībām un īpaši piemērots biznesa produktivitātes paaugstināšanai.

 

Augstāka produktivitāte un nekādu ierobežojumu

Galaxy Tab Active planšetdators nodrošina pilnvērtīgu biznesa funkcionalitāti ar augstu veiktspēju, izturību un aizsardzību. Galaxy Tab Active ir aprīkots ar plašu savienojumu atbalstu, tam ir kompakts, viegls un izturīgs korpuss, kā arī nomaināma baterija.

 

  • Planšetdatora korpuss ar aizsargapvalku spēj izturēt kritienu no 1,2 metru augstuma, un tas ir ūdens un putekļu izturīgs atbilstoši IP67 sertifikācijas standartam. Piemēram, automašīnu tirdzniecības pārstāvis var droši tikties ar klientiem arī zem klajas debess, nebaidoties, ka Galaxy Tab Active varētu salīt vai nokrist zemē. Jebkuras nozares tirdzniecības pārstāvji savu mobilo ierīci turpmāk varēs izmantot darbam dažādos laika un vides apstākļos – karstumā, aukstumā, putekļos vai slapjumā.

  • 3,1 megapikseļu kamera ar autofokusu varēs viegli nolasīt svītru kodus, savukārt Galaxy Tab Active NFC tehnoloģija palīdzēs ietaupīt laiku komunikācijas un darba procesa pārvaldībā. Šīs būtiskās funkcijas var ievērojami paaugstināt darba efektivitāti, piemēram, transporta vai loģistikas speciālistiem, kas savu Galaxy Tab Active planšetdatoru varēs izmantot informācijas apmaiņai ar noliktavas pārzini pie preču izsūtīšanas vai saņemšanas.

  • Samsung robustais C-Pen irbulis, kas ievietots Galaxy Tab Active aizsargapvalka augšpusē, būs viegli lietojams arī darbiniekiem, kas savā darba vietā lieto cimdus, aizvietojot nepieciešamību vadīt ierīci ar pirkstu.

  • Speciālistiem, kas praktiski visu savu darba laiku pavada ārpus biroja, tiek nodrošināta nepārtraukta ierīces darbība līdz pat 10 stundām. Ja baterija tomēr iztukšota, to var ātri un viegli nomainīt pret uzlādētu bateriju. Savukārt iebūvētā POGO pin uzlādes pieslēgvieta aizsargās micro-USB pieslēgvietu no bojājumiem, kā arī nodrošinās iespēju vienlaicīgi uzlādēt vairākas ierīces.

 

Galaxy Tab Active ir aprīkots ar daudzpusīgo Samsung KNOX mobilās aizsardzības risinājumu, kas aizsargās lietotāja aplikācijas un datus bez nepieciešamības šim nolūkam meklēt vēl kādu trešās puses risinājumu.

 

Samsung Galaxy Tab Active lietotajiem piedāvā arī Mobile Care Service pakalpojumu, kas nodrošina pagarinātu garantijas apkalpošanu līdz pat trim gadiem, iekļaujot arī negadījumos radušos bojājumus. Savukārt Smart Tutor Service aplikācija ļauj sniegt katram Galaxy Tab Active lietotājam attālinātu tehnisko atbalstu jebkurā laikā un vietā.

 

Vertikālā tirgus integrācija

Mūsdienās teju visās industrijās būtiska ir evolucionējošo tehnoloģiju integrēšana uzņēmuma pamatdarbībā. Samsung pieeja ir katrai nozarei palīdzēt ar tādiem inovatīviem produktiem kā Galaxy Tab Active, kas spēj pielāgoties dažādām vajadzībām. Samsung piedāvā spēcīgu gala risinājumu atbilstoši katra vertikālā tirgus uzņēmuma darbības specifikai.

 

Samsung Galaxy Tab Active būs pieejams ar dažādu savienojumu standartu atbalstu – Wi-Fi vai Wi-Fi un LTE ar 16 GB iebūvēto atmiņu un MicroSD atmiņas karšu lasītāju (līdz 64 GB). Ierīce ir pieejama Titanium Green krāsā, un tās komplektācijā ietilpst aizsargapvalks un C-Pen irbulis.

 

Samsung Galaxy Tab Active tirdzniecībā Baltijas valstīs nonāks oktobra sākumā. Tā cena tiks precizēta.

 

Papildu informācija un produkta attēli pieejami interneta vietnē www.samsungmobilepress.com.