RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

HTC laiž klajā jaunu One sērijas viedtālruni - HTC One SV

HTC laiž klajā jaunu One sērijas viedtālruni - HTC One SV
Foto: chinese.vr-zone.com
KRUSTTEVS.COM · 11.12.2012. 17:11

Pasaules līderis mobilo ierīču inovācijās un dizainā HTC laidis klajā jaunu mobilo tālruni HTC One SV. Tas ir jaunākais modelis no atzinību guvušās HTC One sērijas. Jauno viedtālruni raksturo ātra mobilo sakaru tehnoloģija 4G LTE darbība, augstvērtīga foto un video kamera un studijas ieraksta skaņas kvalitāte. Viedtālrunis darbojas ar HTC Sense 4 sistēmu, izmantojot Android ICS operētājsistēmu. 

 

HTC One SV ir apliecinājums jaunajai viedtālruņu paaudzei, ko raksturo ātrs mobilais internets,” atzīst HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Esam gandarīti, ka ar šo modeli varam palīdzēt viedtālruņa lietotājam izmantot 4G LTE tīklu visā pasaulē, ļaujot izbaudīt sērfošanu internetā, filmu straumēšanu un interneta radio klausīšanos daudz ātrāk un daudz kvalitatīvāk kā jebkad agrāk.”

 

HTC One SV veidots, lai piešķirtu tam iespējami lielāku ātrdarbību, aprīkojot to ar divkodolu 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 procesoru, kas kopā ar 4G LTE tīkla pieeju dod iespēju lietotājam bez aizķeršanās skatīties augstas izšķirtspējas video, spēlēt spēles un lietot vairākas aplikācijas vienlaicīgi.

 

Šī tālruņa lietotājam nekad nepietrūks vietas dokumentiem, filmām, attēliem un aplikācijām. Līdz ar Dropbox un SkyDrive integrāciju, ko papildina HTC One SV Micro SD atmiņas kartes slots, tālruņa atmiņas apjomu iespējams palielināt līdz pat 32 GB. Pateicoties NFC tehnoloģijai un Android Beam funkcijai, ir iespējams dalīties ar savā tālrunī esošajiem datiem ar citu NFC lietojošu ierīci nospiežot vien vienu taustiņu.

 

Tāpat kā citi HTC One sērijas tālruņi arī HTC One SV ir aprīkots ar augstvērtīgu foto un video kameru. Tālrunim ir pilnveidotas funkcijas, ieskaitot nepārtrauktas fotografēšanas iespēju un video uzņemšanu, ko iespējams veikt pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Tālrunis aprīkots ar piecu megapikseļu f/2.0 kameru, fona izgaismošanas un panorāmas funkcijām, un iespēju uzņemt 1080p augstas izšķirtspējas video, kā arī ar 1.6 megapikseļu priekšējo kameru ar f/2.2 lēcu.

 

HTC tālruņos ekskluzīvi iebūvētā Beats Audio™ sistēma jaunajā modelī HTC One SV pārvērš klausīšanās pieredzi, nodrošinot skaņai studijas kvalitāti, autentisku skaņu visām mūzikas kompozīcijām, spēlēm un video ierakstiem. Aplikācija HTC Sync Manager ievērojami atvieglo mūzikas failu sinhronizēšanas un šķirošanas procesu, nodrošinot visas lietotāja mūzikas kolekcijas mobilitāti.

 

HTC One SV ar tā 4.3 collu LCD-2 skārienjūtīgo ekrānu ir eleganta dizaina paraugs Pireneju zilā un ledāju baltā krāsā. Tā polikarbonāta korpuss ir izturīgs un stingrs, bet lietošanai ērts un patīkams, kā arī tas ir papildināts ar pieskaņotu sudraba vai metālisku apmali.

 

Latvijā HTC One SV viedtālrunis ir gaidāms nākamā gada sākumā.