RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

HTC iepazīstina ar vidējās klases HTC Desire 601 un mazbudžeta klases HTC Desire 300

HTC iepazīstina ar vidējās klases HTC Desire 601 un mazbudžeta klases HTC Desire 300
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 04.09.2013. 10:01

HTC kā globālais līderis mobilajās inovācijās un dizainā savu viedtālruņu klāstu papildina ar diviem viedtālruņiem: HTC Desire 601 un HTC Desire 300. Jaunie viedtālruņi to lietotājam nodrošinās augstu kvalitāti par pieejamu cenu divos cenu līmeņos. 

 

Pilnveidojot vidējas klases tālruņu klāstu, ar HTC Desire 601 zīmols piedāvā gan LTE, gan One saimes inovācijas, tai skaitā HTC Zoe ar Video Highlights un HTC BoomSound. Savukārt, radot jaunu standartu mazbudžeta viedtālruņu klāstā, HTC Desire 300 piedāvā jaudīgu lielizmēra ekrānu un tā efektīvu izmantošanu ar HTC BlinkFeed iespējām.

 

Papildinot pieejamo Desire viedtālruņu klāstu, HTC vienlaikus piedāvā jaunumus arī HTC One saimē. Piemēram, jaunais aksesuārs HTC BoomBass, kas ir sabvūfers, kurš savienojumā ar One saimes HTC BoomSound inovāciju nodrošina pilnīgu audio pieredzi tālruņa lietotājam un darbojas izmantojot Bluetooth. Tāpat One saimei pasaulē ir piepulcējušies viedtālruņi HTC One un HTC One mini dzīvīgi zilā (Vivid Blue) tonī.

 

„Pēdējo 17 gadu garumā HTC ir aizvien izaicinājuši mobilo industriju, attīstot inovatīvus veidus, lai pilnveidotu viedtālruņu lietotāju paradumus. Tagad mēs mainīsim arī to, ko lietotājs sagaida no vidējas klases un mazbudžeta viedtālruņa un tā iespējām. Mūsu Desire saime ir kļuvusi par sinonīmu pieejamai kvalitātei, piedāvājot noteiktas viedtālruņu iespējas ar augstu kvalitāti par pieņemamu cenu,” norāda HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou).

 

HTC Desire 601: spēcīgs viedtālrunis ar pievienoto vērtību ikvienam

 

Viedtālrunī HTC Desire 601 ietvertas vairākas funkcijas, kuras šī gada „flagmanim” HTC One ļāvušas saņemt atzinību visā pasaulē. HTC BlinkFeed, HTC Zoe ar Video Highlights un HTC BoomSound iespējas ar tām aprīkoto viedtālruni padara pieejamu vidējas klases tālruņu tirgū.

 

5MP kamera ar HTC Zoe ļauj radīt trīs sekunžu video, kura vienkāršās rediģēšanas iespējas, atbalsta tādas funkcijas kā Sequence Shot, Always Smile un Object Removal, ļaujot sasniegt labu rezultātu ar minimālu piepūli. Video Highlights piedāvā skatīt īsfilmiņas uz HTC Desire 601 viedtālruņa 4.5" qHD ekrāna, kā arī pēcāk ērti dalīties, tās ātri augšupielādējot sev vēlamajā vietnē.

 

HTC Desire 601 apvieno Qualcomm® Snapdragon™ 400 divkodolu 1.4GHz procesoru un LTE savienojamību, nodrošinot neiedomājami ātru HD video un mūzikas atskaņošanu ar augstu kvalitāti. Tāpat divi priekšējie HTC BoomSound skaļruņi kopā ar lielu ekrānu nodrošina labu audiovizuālo lietojamību.

 

HTC Desire 300: personīgs un jaudīgs mazbudžeta viedtālrunis

 

HTC Desire 300 ietver mazbudžeta klasei neraksturīgu lietotāja pieredzi ar HTC BlinkFeed, padarot tālruni personalizētu un ļaujot saņemt visas aktuālās ziņas un sociālo mediju paziņojumus nekavējoties sākumekrānā. Qualcomm® Snapdragon™ divkodolu 1GHz procesors apvienojumā ar 4.3” plato ekrānu ar uzlabotu caurredzamību ir piemērots lasīšanai, izmantojot HTC BlinkFeed ziņas, video vērošanai un fotogrāfiju caurlūkošanai, kā arī interneta pārlūkošanai.

 

Basa frekvenču pastiprinājums HTC One viedtālrunim

 

Ar HTC One viedtālruni un inovāciju HTC BoomSound mainīta līdzšinējā skaņas pieredze, ko ar šo brīdi pilnveidos vēl viens jauns HTC One saimes aksesuārs. HTC BoomBass ir kompakts, ar Bluetooth savienojams sabvūfers, kas nodrošinās tīrāku, spēcīgāku basu savienojumā ar HTC BoomSound diviem uz priekšu vērstiem skaļruņiem.

 

Pieejamība

 

HTC Desire 601 ar aptuveno cenu 250.00 Ls būs pieejams pie mobilo sakaru operatoriem septembra beigās, bet HTC Desire 300 ar aptuveno cenu 150.00 Ls būs pieejams oktobra beigās.

 

Jaunais HTC One modelis zilā krāsā (Vivid Blue) pasaulē būs pieejams šī gada pēdējā ceturksnī, bet HTC BoomBass būs pieejams HTC aksesuāru veikalā no oktobra vidus.