RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

Latvijā īslaicīgi ieceļojis ekskluzīvais 18 karātu zeltā tērptais viedtālrunis Gold HTC One

Latvijā īslaicīgi ieceļojis ekskluzīvais 18 karātu zeltā tērptais viedtālrunis Gold HTC One
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 05.03.2014. 12:33

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, 2013. gada rudenī pavisam ierobežotā skaitā laida klajā viedtālruni Gold HTC One, kura radīšanā izmantots patiess zelts. Tas ir visdārgākais jebkad izgatavotais HTC viedtālrunis. Lai arī sākotnēji to radīja īpaši Lielbritānijas mūzikas balvai „MOBO Awards” kā īpašu zelta balva gada un pasniedz to gada labākajam jaunajam mūziķim, tomēr daži ekskluzīvās sērijas zeltā tērpti viedtālruņi pašreiz apceļo pasauli. 

 

Limitētā skaitā saražotais Gold HTC One ir pats ekskluzīvākais un dārgākais HTC viedtālrunis, kura vērtība ir 1956,00 EUR. Jaunais viedtālrunis radīts sadarbojoties ar luksusa zīmola „Goldgenie” dibinātāju Leibanu Rūmu (Laban Roomes). Lai iegūtu savu grezno un izsmalcināto izskatu HTC One vienlaidus korpuss gan no priekšpuses, gan aizmugures ticis pārklāts ar 18 karātu zeltu, pēc kā arī rūpīgi ticis nopulēts.

 

Arī viedtālrunim Gold HTC One piemīt pilnīgi visas jau atzinību guvušās HTC One inovācijas – HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ un HTC BoomSound™, kas radījušas pārmaiņas viedtālruņu lietojamībā, uzstādot jaunus standartus viedtālruņu nozarē.

 

Goldgenie” iepriekš bija radījuši īpašus tālruņus tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Denzels Vašingtons, Vils Smits, Keita Mosa, bet sadarbība ar HTC bija pirmā reize, kad luksus zīmola meistari sadarbojās tieši ar Android viedtālruņu ražotāju.

 

Kopš ticis izziņots 2013. gada sākumā, viedtālrunis HTC One savas lieliskās veiktspējas un dizaina dēļ ir saņēmis jau vairākus nozares apbalvojumus. T3 Gadget Awards 2013 tas ticis atzīts gan par Gada ierīci, gan par Gada telefonu, kā arī saņēma apbalvojumu par dizainu. Savukārt Pasaules mobilo tehnoloģiju kongresā 2013. gadā šis tālrunis ieguva GSMA’s Global Mobile apbalvojumu kā Labākā jaunā mobilā ierīce vai planšetdators; bet Computex Taipei – zelta medaļu dizaina nominācijā; EISA balvas konkursā ticis atzīts kā labākais Eiropas pilnveidotais viedtālrunis 2013 – 2014.