RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

Samsung paplašina Galaxy ierīču klāstu ar Galaxy S5 mini, Galaxy Core II un Galaxy Young 2

Samsung paplašina Galaxy ierīču klāstu ar Galaxy S5 mini, Galaxy Core II un Galaxy Young 2
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 01.07.2014. 13:22

Samsung Electronics laidis klajā trīs jaunas Galaxy sērijas ierīces, kas Latvijas tirgū nonāks šī gada augustā. Produktu klāstu paplašinās Samsung jaunākā flagmaņa kompaktā versija Galaxy S5 mini. Savukārt Galaxy Core II un Galaxy Young 2 būs īpaši draudzīgas cenas viedtālruņi ar jaudīgu veiktspēju, gudrām funkcijām un vēl izsmalcinātāku dizainu.

 

Galaxy S5 mini ļauj lietotājiem izmantot Galaxy S5 viedtālruņa leģendāro dizainu un būtiskākās, noderīgākās funkcijas, turklāt maksimāli kompakta izmēra ierīcē. Savukārt Galaxy Core II un Galaxy Young 2 nodrošina teicamu veiktspēju, mobilitāti un lietošanas komfortu,” sacīja Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

 

Galaxy S5 mini

Galaxy S5 mini viedtālruņa 4,5 collu HD Super AMOLED ekrāns dāvā spilgtu un izteiksmīgu attēlu, bet nelielais korpusa izmērs lietotājiem sniedz papildus komfortu un lietošanas ērtības. Galaxy S5 mini ļauj lietotājiem baudīt Galaxy S5 flagmanim pielīdzināmu sniegumu ar novatoriskajām funkcijām – IP67 izturības standartu, Ultra Power Saving enerģijas taupīšanas režīmu, sirdsdarbības ritma sensoru, pirkstu nospiedumu lasītāju un savienojamību ar Samsung jaunākajām valkājamajām ierīcēm. Galaxy S5 mini ir aprīkots ar jaudīgu četrkodolu 1,4 GHz procesoru un 1,5 GB operatīvo atmiņu raitai vairākuzdevumu režīma darbībai, ātrākai tīmekļa vietņu ielādei, gludākai lietotājsaskarnes darbībai un ātrākai ierīces ieslēgšanai. Ar augstas izšķirtspējas 8 megapikseļu fotokameru var uzņemt skaidrus un detalizētus foto un video attēlus, savukārt Galaxy S5 mini nodrošinātais LTE savienojuma atbalsts ļauj lietotājiem ātri un viegli lejupielādēt filmas vai spēles. Ierīces mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 449 eiro.

 

Galaxy Core II

Galaxy Core II ir teicama mobilo sakaru ierīce lietotājiem, kas vēlas optimālu stila, mobilitātes un veiktspējas kombināciju. Viedtālruņa korpusa aizmugure atgādina izsmalcinātu ādas apdari, savukārt tālruņa priekšpusi rotā košs 4,5 collu ekrāns. Par aplikāciju ātrdarbību parūpēsies 1,2 GHz četrkodolu procesors, bet ilgstošam enerģijas lādiņam noderēs 2000 mAh ietilpības baterija. Viedtālrunī ir arī iebūvēta 5 megapikseļu fotokamera ar LED zibspuldzi, Samsung vienkāršotā TouchWiz Essence lietotājsaskarne, kā arī jaunākā Android 4.4 operētājsistēma. Papildus iepriekšminētajam Galaxy Core II aprīkojumā ietilpst arī Dual SIM tehnoloģija, kas lietotājiem ļauj daudz ērtāk ieturēt līdzsvaru starp darba ikdienu un atpūtas brīžiem. Plānotā ierīces mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 160 eiro.

 

Galaxy Young 2

Kompakts, taču aprīkots ar plašu funkciju klāstu, stilīgais Galaxy Young 2 būs teicams viedtālrunis lietotājiem, kas galveno uzsvaru liek uz pamatfunkcijām un ērtu lietojamību. Viedtālruņa darbību nodrošina 1 GHz procesors, un tā aprīkojumā ietilpst izturīga 1300 mAh ietilpības baterija, 3 megapikseļu fotokamera un iespaidīgs 3,5 collu HVGA skārienekrāns ērtai ierīces vadībai. Arī Galaxy Young 2 ir apgādāts ar Samsung pilnveidoto un ērto TouchWiz Essence lietotājsaskarni, kā arī ar Android 4.4 operētājsistēmu un astoņām jaunākajām spēlēm no kompānijas Gameloft. Ierīces mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 85 eiro.