RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

Samsung Electronics iegūst 36 CES Inovāciju apbalvojumus – uz pusi vairāk nekā pērn

Samsung Electronics iegūst 36 CES Inovāciju apbalvojumus – uz pusi vairāk nekā pērn
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 13.11.2014. 11:45

Rīga, Latvija – 2014. gada 13. novembris – Samsung Electronics ieguvis 36 prestižās Starptautiskās patērētāju elektronikas izstādes (Consumer Electronics Show 2015) Inovāciju balvas.

 

CES ir pasaulē lielākā patērētāju tehnoloģiju izstāde, un Samsung tajā apbalvots 10 produktu kategorijās, tajā skaitā TV, monitori, mobilās ierīces, planšetdatori, printeri, mājsaimniecības elektroierīces un datu atmiņas risinājumi. Starp 36 iegūtajiem CES 2015 apbalvojumiem ietilpst arī divas godalgas kategorijās „Labākās inovācijas” un „Eko-dizains”.

 

“Samsung sniedz unikālas iespējas visdažādākajās produktu kategorijās,” stāsta Samsung Electronics Baltics korporatīvās komunikācijas vadītāja Iveta Bojāre. “Esam pagodināti par Patērētāju elektronikas asociācijas un industrijas atzinību mūsu darbam inovāciju jomā. Noteikti turpināsim demonstrēt jaunākos sasniegumus moderno tehnoloģiju jomā – vai tas būtu Galaxy Note 4 viedtālrunis, futūristiskās virtuālās realitātes brilles vai jebkura cita ierīce.”

 

Dažas no Samsung apbalvotajām ierīcēm:

Galaxy Note 4 – jaunais Galaxy Note 4 ir šobrīd vismodernākais viedtālrunis planšettelefonu kategorijā, kuru Samsung radīja 2011. gadā ar pirmo Galaxy Note viedtālruni. Tam ir Super AMOLED ekrāns, izcilas foto tehnoloģijas gan priekšējai, gan arī galvenajai kamerai, pilnveidota S Pen irbuļa funkcionalitāte, kā arī uzlabots baterijas sniegums.

 

Galaxy Note Edge – Galaxy Note Edge ir saņēmis CES Labākās inovācijas godalgu. Tas nodrošina piekļuvi informācijai visintuitīvākajā veidā, kāds līdz šim pieredzēts mobilajā ierīcē. Ierīces sānā iestrādātais ekrāns nav tikai ievērojams tehniskais sasniegums – tā ir novatoriska pieeja funkcionalitātes paplašināšanai.

Galaxy S5 – Galaxy S5 ir augstas kvalitātes 5,1 collu liels ekrāns, jaunas un pārsteidzošas kameras tehnoloģijas, aizsardzība pret ūdeni un putekļiem, jaudīgas datu pārraides iespējas, kā arī funkcijas labsajūtas uzraudzīšanai.

 

Galaxy Tab S 10.5 un Tab S 8.4 – Samsung plānākais un vieglākais planšetdators Galaxy Tab S ir aprīkots ar industrijā spēcīgāko Super AMOLED ekrānu, plašu premium klases satura piedāvājumu, daudzpusīgām izklaides iespējām un pilnveidotām produktivitātes funkcijām maksimāli ērtam darbam vairākuzdevumu režīmā.

 

Gear S – Samsung Gear S maina un pilnveido valkājamo viedierīču būtību ar ērtu savienojamību un elegantu dizainu. Viedpulksteņa izliektais 2 collu Super AMOLED ekrāns ļauj piekļūt Gear S intuitīvajai lietotāja saskarnei, kā arī šobrīd modernākajai S Health platformai ar fitnesa funkcijām.

Gear VR – Samsung Gear VR ir pirmais plaši pieejamais virtuālās realitātes risinājums, kas optimizēts lietošanai kopā ar Samsung Galaxy Note ierīcēm un piedāvā jaunu veidu mobilā satura izbaudīšanai.

 

Samsung 850 PRO – pasaulē pirmais SSD disks, kas aprīkots ar 3D vertikālo NAND zibatmiņas tehnoloģiju. Šis datu nesējs nodrošina nepieredzētu veiktspēju un izcilu ātrdarbību, 10 gadu garantiju un zemāko enerģijas patēriņu starp patērētāju elektronikas tirgū esošajiem SSD datu nesējiem.

 

Par 2015 CES Inovāciju apbalvojumiem

Prestižos CES Inovāciju apbalvojumus pasniedz Patērētāju elektronikas asociācija (CEA)®, kas ir starptautiskās CES izstādes organizators. Godalgas par sasniegumiem produktu dizaina un inženierijas jomās tiek pasniegtas jau kopš 1976. gada.

 

CES Inovāciju apbalvojumam pieteiktie produkti tiek vērtēti pēc šādiem kritērijiem: izstrādes kvalitāte, estētiskā un dizaina kvalitāte, produkta plānotais pielietojums/funkcionalitāte un lietošanas vērtība, unikālas/jaunas funkcijas, kas šķiet saistošas patērētājiem, un kā produkta dizains un inovācijas ir salīdzināmas ar citiem tirgū esošajiem produktiem. Produkti, kas ieguvuši CES Inovāciju apbalvojumus, atspoguļo novatoriskus dizaina un inženierijas risinājumus, un ir uzskatāmi par vieniem no modernākajiem tehnoloģiju produktiem vai risinājumiem šī brīža tirgū.

 

Informācija par 2015. gada CES Inovāciju apbalvojumu ieguvējiem pieejama interneta vietnē http://cesweb.org/Innovation.