RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

FOTO: Pirmo reizi Rīgā Chopard pasaules luksusa izstādes Baselworld kolekcija

FOTO: Pirmo reizi Rīgā Chopard pasaules luksusa izstādes Baselworld kolekcija
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 13.04.2015. 11:50

Luksusa klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmols Chopard tikai trīs dienas Rīgā prezentē jaunākās kolekcijas, kas uz Latviju atvestas no pasaules lielākās luksusa preču izstādes Baselworld. Rīgā izstādītās kolekcijas vērtība ir vairāki desmiti miljoni eiro. 

 

“Šī mums ir ekskluzīva iespēja iepazīstināt Latvijas klientus ar HighJewelery rotu kolekcijām. Jāatklāj, ka kopā ar Baselworld izstādes juvelierizstrādājumiem uz Rīgu ir atvesta arī šī gada Kannu kino festivāla kolekcija, kuru pēc dažiem mēnešiem uz Kannu sarkanā paklāja demonstrēs pasaules līmeņa kino zvaigznes,” stāsta ChopardBoutique direktors Nikolajs Ceipe.

 

Chopard spilgtākā kolekcija, kas tika prezentēta Baselworld izstādē un Rīgas butikā ir Mille Miglia GTS, kas šogad ir pārveidota, bet saglabā klasisko sacīkšu stilu. Tāpat ir iespēja apskatīt L.U.C Quattrotechnology kolekciju, kuru pārstāv pieci modeļi, it īpaši L.U.C. Quattro, kas izceļas ar atšķirīgu dizainu un ir lielisks Chopard patentētās tehnoloģijas paraugs. Šogad gan Baselword izstādē, gan Rīgā Chopard prezentē L.U.C. Tourbillon kolekcijas pulksteņus, kas pasaulē ir vienīgie, kuru radīšanā izmantots fairmined sertificēts zelts. Rīgā, tāpat kā prestižajā Baselword izstādē, Chopard apmeklētājus iepazīstina ar The Happy Fish kolekciju. Kolekcija radīta no 18 karātu rozā zelta ar iestrādātiem smalkiem gravējumi.

 

Rīgas ChopardBoutique atrodas Elizabetes ielā 69, blakus prestižo zīmolu Montblanc un Vertu salonveikaliem.

 

Par Chopard

Chopard ir Šveices premium klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmols un tas atrodas pasaules atpazīstamāko luksusa zīmolu TOP 10. Chopard ir neatkarīgs ģimenes uzņēmums, kas gadsimtos pārmantoto meistaru mākslu apvieno ar jaunākajām mūsdienu tehnoloģijām. Zīmolam ir ilgstoša saistība ar kinematogrāfu - Kannu kinofestivālā tiek pasniegta īpaša Chopard balva jaunajiem aktieriem, savukārt pašreizējā Kannu „Palmas zara” autore ir šī brīža līdzprezidente un radošā direktore Karolīna Šoifele.