RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

VIDEO: Šajos Jāņos izmēģini jaunu pasākumu! Dodies uz MidSummer Fest

VIDEO: Šajos Jāņos izmēģini jaunu pasākumu! Dodies uz MidSummer Fest
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 05.06.2015. 16:42

Pirmo reizi Latvijā šogad norisināsies ar Jāņu tradīcijām, sporta un radošajām aktivitātēm, vasarīgu latviešu mūziku un dažādām balvām piepildīts Jāņu Festivāls – MidSummer Fest.

 

No 23.jūnija līdz 24.jūnijam Bauskas novadā, „Lejeniekos”, V.Plūdoņa muzejā pirmo reizi norisināsies MidSummer Jāņu Festivāls, kas piedāvā iespēju nosvinēt Vasaras Saulgriežus izcilā latviešu dzejnieka V.Plūdoņa dzimtajās mājās.

 

Visu Festivāla pirmo dienu apmeklētāji varēs pavadīt, piedaloties volejbola turnīrā, iepriekš piesakot savas komandas MidSummer Fest facebook.com lapā „MidSummer Jāņi” un pirms Festivāla atklāšanas 23.jūnijā līdz plkst.12:00. Paralēli katrs gribētājs varēs izmēģināt savas radošās un aktīvās spējas dažādās minispēlēs, kā arī attīstīt savas vainagu pīšanas spējas, boulinga spējas, kārtīgi iesvīst biljarda futbolā un piedalīties daudzās citās Jāņu un sporta aktivitātēs. Piedaloties šajās spēlēs, apmeklētāji arī saņems speciāli MidSummer Fest radītos žetonus, par kuriem otrajā dienā, atkarībā no iegūto žetonu skaita, varēs iegūt balvas. Paralēli šīm aktivitātēm apmeklētāji varēs arī apskatīt pašu V.Plūdoņa dzimto māju. 23.jūnijā spēlēs tādas grupas, kā L.V./NeParasts Bars, Rīgas Modes un citi.

 

Festivāla kulminācijā pusnaktī, apmeklētāji tiks aicināti uz kopīgo sadziedāšanos, kurai paralēli notiks neaizmirstama lielā Jāņu ugunskura iedegšana, kas vienlaicīgi būs arī atklāšanas rituāls trakai Jāņu nakts ballītei, kas norisināsies visas nakts garumā kopā ar Dj Plastic.

 

Otrajā dienā paralēli pirmās dienas aktiviātēm, laba laika gadījumā, varēs atvēsināties arī šļūcot pa plēvi, kā arī klāt nāks daudz citas aktivitātes. Festivāla noslēgumā norisināsies Balvu Ceremonija, kurā tiks piešķirtas dažādas balvas, no kurām galvenā ir motorolleris. 24.jūnijā apmeklētājus izklaidēs Duets Sandra, Pirmais Kurss, Audiokvartāls un citi. Festivāls noslēgsies plkst. 18:00, bet teritorija slēgta netiks, tādejādi gribētāji varēs vēl nesteigties uz mājām un palikt izbaudīt skaisto dabu.

 

V.Plūdoņa muzeja teritorijā visu MidSummer Fest laiku apmeklētāji varēs iegādāties ēdienus un dzērienus Šķūnī „Ezītis Mīglā”.

 

Ieeja Festivālā no 16 gadiem. Biļetes var iegādāties www.ekase.lv, kā arī KINO Splendid Palace kasē.