RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Skaistas sievietes un jaunākās modes tendences vienuviet –„Spice Mood by Riga Fashion Mood”

Skaistas sievietes un jaunākās modes tendences vienuviet –„Spice Mood by Riga Fashion Mood”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 05.10.2012. 15:24

Šī gada 6. oktobrī plkst. 18.00 pie tirdzniecības centra Spice B ieejas Riga Fashion Mood teltī notiks skates Spice Mood, kurās apmeklētājiem būs iespēja iepazīt 10 atpazīstamu zīmolu, tostarp jaunatvērto t/c Spice veikalu rudens/ziemas modes piedāvājumu.

 

Modes skatēs tiks parādītas zīmolu Tommy Hilfiger, Max & Co, Monton, iBlues, Clarks un TASTE LATVIA pop up store, kā arī t/c Spice jauno veikalu ALDO apavu, britu modes zīmola NEXT, pasaulslavenā United Colors of Benetton un itāļu zīmola PENNYBLACK jaunās kolekcijas.

 

Taste Latvia

Konceptveikala Taste Latvija skatē baudiet vadošo Latvijas zīmolu - Natālija Jansone, Keita, Anna Led, Alexandr Pavlov un citu rudens/ziemas aktualitātes. Skatē apvienoti dažādi zīmolu piedāvājumi, kur katrs ir ar savu īpašo rokrakstu un dzīves filosofiju. Visus šos Latvijas zīmolus apvieno silueta līniju tīrība, stilīgums, dabiski materiāli un valkāšanas ērtums.

 

Aldo

ALDO ir apavu un aksesuāru zīmols, kas pārstāvēts 60 pasaules valstīs – tagad arī Latvijā – pirmais zīmola veikals atklāts tieši t/c Spice. Jaunās rudens/ziema kolekcijas piedāvājums pārsteigs neordināru apavu un aksesuāru mīļotājus, kā arī iepriecinās klasisku vērtību cienītājus, jo stilu dažādība ir vadmotīvs. Uzdrīkstēšanās un jaunības maksimālisms caurstrāvojas kolekcijā - augsti papēži, kniedes, vizuļi un dzīvnieku motīvi apdarē.

 

Tommy Hilfiger

Vīriešu un sieviešu Rudens/Ziema 2012 kolekcijas diktē aktuālākās tendences, kas ir nepieciešamas katra modes mīļotāja garderobē. Atšķirībā no pagājušās sezonas, šogad Hilfiger veido nokrāsas dabas toņos. Zaļš, bēšs, brūns un oranžs pārvērš garderobi graciozā jātnieku stila un klasikas apvienojumā, taču tas nekad nav garlaicīgs un konservatīvs.

 

Next 

Savā 30. dzimšanas dienā britu zīmols NEXT ienāk Latvijas tirgū ar pirmo un vienīgo veikalu t/c Spice. Savas pastāvēšanas laikā NEXT ir kļuvis par vienu no populārākajiem modes apģērbu tīkliem Eiropā, kas piedāvā pārsteidzoša dizaina un izcilas kvalitātes apģērbu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Jaunās kolekcijas šoruden atskatās uz seno britu skolnieku stilu. Vīriešiem jaunā kolekcija Heritage (Mantojums) iesaka atjaunot britu lauku džentlmeņa stilu, izmantojot ražas brūnās un sinepju krāsas paletes. Sieviešu kolekcijā Luxe jūtama septiņdesmito gadu ietekme.

 

Max & Co

Jaunā kolekcija apvieno dinamisma un atbrīvotības garu. 40. gadu vienkāršā izsmalcinātība kalpojusi par vienu no galvenajiem iedvesmas avotiem. Dažādu neordināru materiālu kombinācijas raksturo šīs sezonas tēlu.

 

Monton

Šoruden atzīmē savu 10. gadadienu. Jaunajai rudens/ziemas kolekcijai raksturīga 60-to gadu modes ietekme ar tā laika siluetiem un atdalītajiem krāsu laukumiem. Spilgtu krāsu cienītājas dos priekšroku kolekcijai, kas iedvesmojusies no ziemeļblāzmas krāsām un rakstiem.

 

Clarks

Rudens/Ziema 2012/13 piedāvā apavus visiem dzīves gadījumiem. Sievietēm piedāvājumā eleganti zamšādas, ādas puszābaki un garie zābaki rudenīgos toņos - brūnā variācijas un ogļu melnais. Vīriešiem aktuāli apavi ar kontrastējošas krāsas gumijas zolēm un klasiska stila ādas kurpes.

 

United Colors of Benetton

Zīmols pasaulē ir pazīstams un iecienīts ar košajām krāsām, izstrādājumu funkcionalitāti un kvalitāti. Jaunā rudens/ziema kolekcija sievietēm ir ieturēta klasiskā angļu stilā, kas saplūst ar lielpilsētas dinamisko tēlu. Kolekciju veido klasiska piegriezuma, ērti ikdienas un brīvā laika apģērbi - blūzes ar oriģinālām apdrukām un rakstiem, flisēti svārki, auduma bikses ar sašaurinātiem galiem un dažādi adījumi.

 

Penny Black

Itāļu modes zīmola kolekcija ir dažādu mūzikas stilu iedvesmota. Tā liek atcerēties Bītlu laiku lakonisko stilu apģērbu un aksesuāru formās un siluetos. Kontrastējoša apdruka, izteikti lieli laukumi un kvadrāti, svītras un rūtis ir šīs sezonas galvenā tendence. Krāsu salikumos aktuāls ir baltais un melnais vai piesātināti siltie toņi no zilganzaļa līdz koši zilam vai zaļā kombinācijā ar melno.

 

IBlues

Rudens/Ziemas kolekcija iedvesmota no sešdesmitajiem - kleitas ar lieliem krāsu laukumiem, pusmēteļi, trikotāža un kažokādas visdažādākajās izpausmēs. Krāsu palete ietver dārgakmeņu toņus - safīra un tirkīzzilo, kas mijas ar piesātinātiem un mierīgākiem toņiem.