RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Ar pavasara – vasaras kolekcijas modes skati tiks atzīmēta veikala „Piazza Italia” 3 gadu jubileja

Ar pavasara – vasaras  kolekcijas modes skati tiks atzīmēta veikala „Piazza Italia” 3 gadu jubileja
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 02.04.2015. 14:21

2015.gada 15.aprīlī pl. 19.00 zīmola „Piazza Italia” vienīgais veikals Baltijas valstīs svinēs savu 3 gadu jubileju, kam par godu tiek rīkota īsta pavasara ballīte ar modes skati, izklaides programmu, uzkodām un konkursiem gan pieaugušajiem, gan bērniem.

 

Pavasara – vasaras kolekcijas skate akcentēs gan šīs sezonas karstākās modes tendences, gan mūžīgās nezūdošās vērtības - mežģīnes un rūtis un aktuālās pasteļkrāsas, kā arī kolekcijas vienojošo elementu – džinsu. „Piazza Italia” zīmola apģērbus demonstrēs gan pieauguši modeļi, gan jaunieši un bērni no deju studijas "Buras" un "Dzirnas". Savukārt pasākuma vadītāja lomu uzņēmies šarmantais aktieris Andris Bulis ar dēliņu, tādējādi uzsverot veikala ģimenes konceptu. Svinību ietvaros viesiem būs iespēja piedalīties izklaidējošās atrakcijās – tēvi varēs pārbaudīt savas orientēšanās spējas, 3 minūšu laikā veikalā atlasot apģērbu savai atvasei, savukārt dāmām būs iespēja piedalīties loterijā. Dodoties prom, katrs viesis saņems dāvaniņu no „Piazza Italia”.

 

„Piazza Italia” zīmols piedāvā drēbes, apavus un akseusārus sievietēm, vīriešiem un bērniem (vecumā no 3 gadiem) un ir viens no Itālijas vadošajiem apavu, apģērbu un aksesuāru tirgotājiem zemo cenu kategorijā. Zīmola preces šobrīd pieejamas gandrīz 200 veikalos, no kuriem 35 atrodas ārpus Itālijas un viens no tiem- Rīgā t/c Galleria Riga. Preču klāsta dažādība ļauj piemeklēt gan elegantus tērpus svinīgām reizēm, gan praktiskus un ērtus brīvā laika apģērbus katram ģimenes loceklim.

 

Lielākais akcents ir uz sieviešu preču nodaļu – plaši pieejamas kleitas, svārki, žaketes un topi gan klasiskajos toņos, gan maigajos pasteļtoņos. Brīvāka stila piekritējām ir ļoti plašas izvēles iespējas - dažāda veida apdrukas, rūtaini krekli, košas un izteiksmīgas kediņas, kā arī džinsa izstādājumi neskaitāmās variācijās. Tāpat neatpaliek piedāvājums vīriešiem – zīmola preču piedāvājumā ir žaketes un krekli elegantiem kungiem, kā arī ikdienas apģērbi aktīvajiem - bikses, apdrukāti T-krekli, džemperi, plānas vēju aizturošas virsjakas, džinsa krekli un polo krekli visdažādākajos toņos, kā arī šosezon aktuālie krāsaini mokasīni un kedas.