RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Ķīniešu modele saņem nosacītu cietumsodu par erotisku foto policijas formastērpā

Ķīniešu modele saņem nosacītu cietumsodu par erotisku foto policijas formastērpā
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 01.12.2012. 17:28

Pekinā kāda ķīniešu modele saņēmusi 9 mēnešu nosacītu cietumsodu par sevis fotografēšanu policijas formastērpā un pikanto bilžu ievietošanu sociālajos tīklos.

 

23 gadīgā Vanga Ksiaomeja (Wang Xiaomei) nokļuva Pekinā 2007. gadā, kad, pēc iepriekšējā darba par viesmīli un sabiedrisko attiecību speciālisti, uzsāka modeles karjeru. Nesen viņa saņēma jaunu piedāvājumu no kādas reklāmas kompānijas, kur uzdevums bija pozēt policijas formastērpā. Pēc fotoprovēm, neko sliktu negribot, modele tās ar vieglu prātu publicēja internetā savā profilā ar sekojošu tekstu: „Kā jaunai policistei savā pilsētā, man ir daudz jāmācās. Kā daiļā būtne, es šeit izjūtu lielu spriedzi. Man ir jāēd un jādzer kopā ar valsts līderiem katru dienu. Es izmantoju savu sievišķo statusu, lai pusdienotu kopā ar līderiem un noslēgtu jaunus darījumus”.

 

Lūk, šāds nedaudz naivs un koķets teksts kopā ar kaislīgām bildēm satracināja vietējās amatpersonas, kas lika modeli-policisti aizturēt un stādīt bargās tiesas priekšā. Zvērinātajiem nabaga daiļava centās skaidrot, ka esot tikai modele, kura fotografējusies policijas formastērpā, taču Temīdas kalpi bija nepielūdzami – piespriežot meitenei 9 mēnešus cietumā, par laimi - nosacīti.