RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

PROFILAKSE – labākās „zāles” seksa deficītam, sliktai veselībai un salauztam auto

PROFILAKSE – labākās „zāles” seksa deficītam, sliktai veselībai un salauztam auto
Foto: gottmanblog.com
KRUSTTEVS.COM · 29.12.2012. 14:22

...sieva dusmīga, māja nekārtīga, bērns neklausa, pašsajūta slikta, automašīna bojājas – tās ir tikai dažas no sekām kas piemeklē teju ikvienu vīrieti ilgākā vai īsākā laika periodā. Ja uz Tevi regulāri attiecas vairāk kā viena no iepriekš minētajām sekām, diez gan droši var apgalvot, ka neesi veicis visus nepieciešamos savas dzīves, t.sk. sadzīves, profilakses, pasākumus, secina Austrijas psihiatrijas un seksoloģijas ārsti.

 

Nav jēgas pievērst uzmanību sievai tikai tad, kad gribās seksu; nav jēgas kārtot māju tikai tad, kad vairs nav neviena tīra krekla vai krūzes; nav jēgas spēlēties ar bērnu un domāt par rītdienas līguma slēgšanu darbā; nav jēgas dzert "Ibumetin" ik reizes kad iesāpas galva; nav jēgas vest automašīnu uz servisu tikai tad, ja nākošā dienā ir tehniskā apskate. To visu, protams, var darīt, bet tas būs neizbēgams ceļš uz galu.

 

Tieši tāpēc gadu mijā Vīnes speciālisti iesaka katram pārdomāt savus paradumus un vairāk pievērsties profilakses pasākumiem, kas sākumā šķitīs lieka laika tērēšana, bet ilgtermiņā attaisnosies ar uzviju.

 

Lūk, daži praktiski ieteikumi:

 

PAR SEKSU


Negaidi no sievas intimitāti un atbalstu, kad Tev vajadzēs, tā vietā velti viņai nelielu uzmanības devu katru dienu, un intimitāte un atbalsts Tevi piemeklēs pats.

 

PAR MĀJOKLI


Negaidi, lai Tavu svarīgo prezentāciju darbā aptumšo sīks kavējams dēļ mājokļa bardakā neatrastā labākā krekla, tā vietā atvēli pāris stundas nedēļā, lai mierīgi izgludinātu savas drēbes un sakārtotu tās plauktos, un svarīgas darba darīšanas agri no rīta kļūs par Tavu trumpi.

 

PAR BĒRNU


Negaidi, kamēr bērns no Tevis novērsīsies vai dusmīgi reaģēs uz katru Tavu lūgumu, tā vietā atrodi pusstundu dienā, lai uzspēlētu ar viņu mīļāko spēli un pirms gulēt iešanas mierīgi aprunātos kā pieaugušie, un Tu kļūsi par bērna autoritāti un saņemsi no viņa daudz neaizmirstamu mirkļu.

 

PAR VESELĪBU


Negaidi, kamēr Tevi sāks piemeklēt visas iespējamās aukstā gada laika slimības, tā vietā sāc stiprināt savu organismu un prātu regulāri – atvēlot laiku gan fiziskām aktivitātēm, gan emocionāliem saviļņojuma brīžiem un neviltotiem smiekliem, un terminu "darba slimības lapa" Tu aizmirsīsi kā sugu un vienmēr būsi jautrā noskaņojumā, kas īpaši patīk daiļā dzimuma pārstāvēm.

 

PAR AUTO


Negaidi, kamēr aizmugurē čīkstošie bremžu kluči sabeigs auto diskus, tā vietā aizved auto uz servisu un palūdz, lai kopā ar bremžu kluču nomaiņu meistars uztaisa auto diagnostiku visai ritošajai daļai, pārbauda eļļas un uzmet acis motoram, jo Tu taču negribēsi, lai pašā svarīgākajā randiņā, Tev ar savu otro pusīti vajadzētu salt uz ceļa līdz noķersiet kādu garāmbraucošu auto.