RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Kimas Kardašianas blūzīte atklāj pirmos grūtniecības vēstnešus – seksbumba kļūst vēl sievišķīgāka

Kimas Kardašianas blūzīte atklāj pirmos grūtniecības vēstnešus – seksbumba kļūst vēl sievišķīgāka
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 16.01.2013. 12:36

Pirmās grūtniecības pazīmes liek par sevi manīt - Kimas Kardašianas (32) blūzīte knapi nosedz aizvien pieaugošās krūtis.

 

Iepirkšanās tūres laikā ar gaidāmā mazuļa tēti - dziedātāju Kanje Vestu, Kardašianas smalkā zīda blūzīte vairs knapi spēja nosegt zvaigznes apjomīgās krūtis un apkārtējiem skatam pavēra slavenības krēmkrāsas krūšturi. Pašlaik pāris kopīgi bauda romantisku atvaļinājumu Parīzē, kur devās īsā tūrē pa vienu no pilsētas ekskluzīvākajiem veikaliem.

 

Aizvien izskatīdamās eleganti - melnos A veida svārkos un pieskaņotās augstpapēžu kurpēs, Kima veikalā pārcilāja dizaineru darinājumus un apskatīja aktuālāko apavu piedāvājumu. Skaistā brunete, kurai pašlaik rit jau trešais grūtniecības mēnesis, vēsajās Parīzes ielās devās, rokās turot melnu zvērādas somiņu un ap pleciem aplikusi melnu mēteli. Bet zvaigznes draugs – reperis Vests drēgnajiem laika apstākļiem bija izvēlējies kamieļkrāsas mēteli, zilu kreklu un tumšas bikses.

 

Savukārt mājās, ASV, Kimu sagaida jau kārtējā drāma, kas šoreiz saistīta ar viņai un māsām piederošo kosmētikas līniju „Khroma Beauty”. Realitātes šova zvaigznes tiesā iesūdzējusi grima māksliniece Lī Tilleta, kas uzskata, ka māsas nozagušas viņas 2004. gadā izveidotā kosmētikas brenda „Kroma” nosaukumu. Tilleta no māsām vēlas piedzīt 6,2 miljonus dolāru.