RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Varmāka. Slepkava. Briesmonis. Vīrietis nežēlīgi nogalina kaimiņu 5 gadus veco meitu

Varmāka. Slepkava. Briesmonis. Vīrietis nežēlīgi nogalina kaimiņu 5 gadus veco meitu
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 31.05.2013. 12:24

Nežēlīgs noziegums atklājies Lielbritānijā - tur kāds 47 gadus vecs vīrietis nogalinājis savu kaimiņu 5 gadus veco meitu. Turklāt vīrietis vecākiem atteicies norādīt, kur paslēptas meitenītes mirstīgās atliekas.

 

Kā atzinies pats nežēlīgais varmāka, viņš meiteni notriecis ar mašīnu, taču, tā kā bijis spēcīgā alkohola reibumā, neatminas, ko izdarījis ar viņas mirstīgajām atliekām.

 

Savukārt nogalinātās meitenītes vecāki ir pārliecināti, ka noziegums bijis plānots jau iepriekš un tā bijusi viena no slepkavas nežēlīgajām fantāzijām, par kuras upuri diemžēl kļuva viņu mazā meita. Policija varmākas mājās konstatēja lielu daudzumu ar dažādām pornogrāfiska rakstura bērnu kasetēm. Savukārt kā lietiskais pierādījums lietā kalpojuma kaimiņa mājās atrastās meitenītes asinis.

 

Pazudušās meitenītes meklēšanai tika iztērēti aptuveni 8 miljoni mārciņu, taču 7 mēnešu laikā kopš nozieguma izdarīšanas brīža piecgadnieces ķermeni tā arī neizdevās atrast. Lielbritānijas tiesa vīrietim piespriedusi mūža ieslodzījumu.