RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: Jūsu uzmanībai Holivudas zvaigznes, kuras karjeras sākumā dejojušas striptīza bāros

FOTO: Jūsu uzmanībai Holivudas zvaigznes, kuras karjeras sākumā dejojušas striptīza bāros
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 04.11.2013. 16:06

Ir patiesi daudz Holivudas mākslinieku, kuri savā karjeras sākumposmā “piestrādājuši” dažādos bāros un dejojuši ap stieni. Paši mākslinieki par šo pieredzi īpaši nevēlas runāt, tomēr mediju vērīgajai acij nekas nav paslīdējis garām.

 

Lady Gaga

 

“Es strādāju striptīza klubos, kad biju 18 gadus veca. Mani priekšnesumi bija patiešām mežonīgi. Ja godīgi, tad par to laiku labāk runāju pēc iespējas mazāk, jo lietoju smagās narkotikas, un mana tobrīdējā dzīve bija kā liels murgs,” - izvairīga savos komentāros ir dziedātāja. 

 

Eva Jihana Džefersa (Eve Jihana Jeffers)

 

Dziedātāja Eva savā populārākajā albumā “Heaven Only Knows” pat iekļāva dziesmu, kas bija par viņas striptīzdejotājas gaitām. “Es to nenožēloju. Tobrīd man bija 18, biju arī nedaudz pazudusi savā dzīvē, jo tajā laikā cīnījos ar lielām personiskajām problēmām. Es klubā nostrādāju aptuveni mēnesi un par to esmu patiesi priecīga, jo šāds darbs man lika kļūt nopietnākai un atrast to Evu, ko jūs zināt šobrīd,” - stāsta māksliniece.

 

Čenings Tatums (Channing Tatum)

 

Dāmu mīlulis Tatums ilgāku laiku pavadīja bāros, kur izklaidēja sanākušās sievietes. Video vietnē Youtube ir atrodami ļoti daudz video, kuros redzamas aktiera agrīnās gaitas Floridā.

 

Breds Pits (Brad Pitt)

 

Arī Breds Pits, tieši pirms savas pirmās veiksmīgās lomas filmā “Thelma and Louise”, darbojās izklaides nozarē. Viņš itin bieži brauca uz dažādu dāmu dzimšanas dienām un vecmeitu ballītēm, kur demonstrēja savu augumu dejojot pilnīgi kails. Breds, kopā ar vēl 6 vīriešiem, bija daļa no “Dancing Bares” erotiskās deju grupas, kas specializējās tieši sieviešu izklaidēšanā.

 

Havjērs Bardems (Javier Bardem)

 

Arī Havjērs Bardems ir izgājis "pikanto deju skolu”. Aktieris esot parādījies kādā vīriešu striptīza klubā un pēc izpildītās dejas saņēmis skaļus aplausus... No savas mammas, kura tobrīd bija starp skatītājiem! “Viņa bija tik lepna! Lai arī priekšnesums ilga tikai 10 minūtes, tomēr varu teikt, ka arī es reiz biju nerātnais dejotājs,” smejas Havjērs.

 

Nenē Līksa (Nene Leaksa)

 

Realitātes šova “The Real Housewives of Atlanta” zvaigzne atzīst, ka bijusi stiptīzdejotāja un nebaidās no iespējamā sabiedrības nosodījuma. Seksa industrijā viņas skatuves vārds bija “Silk”.

 

Kortnija Lova (Courtney Love)

 

Šai dziedātājai ir ļoti skandaloza pagātne, kas sevī ietver arī striptīzdejotājas karjeru. “Tajā laikā narkotikām piemita liels vilinājums un to iespaidā darīju dažādas trakas lietas. Es nodomāju – nopelnīšu miljonu, tad lietošu visas narkotikas, kuras gribēšu, ko, starp citu, es arī paveicu,” - atklāta ir Lova.

 

Karmena Elektra (Carmen Electra)

 

Elektras striptīzdejotājas pieredze nav nekāds pārsteigums, jo Karmena vienmēr ir izcēlusi sava ķermeņa intīmākās un pikantākās daļas. Tāpat ir atrodami daudzi video, kuros redzams, ka skaistule joprojām nodarbojas ar "netīrajām" dejām.

 

Diablo Kodija (Diablo Cody)

 

ASV Kinoakadēmijas balvas ieguvēja, kā labākā scenārija autore, Diablo Kodija, agrāk strādāja 2 darbos – pa dienu rakstīja scenārijus, bet naktīs dejoja bārā. Viņa pat ir uzrakstījusi memuāru par savām striptīzdejotājas dienām - “Candy Girl: A Year In the Life of an Unlikely Stripper”.

 

Kendra Vilkinsone (Kendra Wilkinson)

 

Žurnāla “Playboy” garīgais tēvs Hjū Hefners (Hugh Hefner) savas modeles itin bieži ir atradis striptīza klubos, un arī Kendra nav izņēmums. “Es kaut kur sevi pazaudēju. Nebiju narkomāne, kad nodarbojos ar dejošanu bāros. Tajā laikā sevi raksturotu, kā ļoti labu personu, bet, tik un tā, man bija liels kauns par savu nodarbošanos. Izsaku lielu pateicību Hjū, kurš mani izvilka no tās bedres,” - pateicīga ir Vilkinsone.