RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Valsts policija lūdz palīdzību sakarā ar 16.trolejbusa vadītājas smago pārkāpumu pie sarkanā signāla

Valsts policija lūdz palīdzību sakarā ar 16.trolejbusa vadītājas smago pārkāpumu pie sarkanā signāla
Foto: Wikimedia.org
Kaspars Ūdris · 09.04.2013. 19:58

Valsts policija lūdz atsaukties autovadītāju, kurš internetā ievietoja video, kurā redzams kā Brīvības, Džutas un Lielvārdes ielu krustojumā 16. maršruta trolejbuss ar pasažieriem nekaunīgi pārkāpj noteikumus, iebraucot krustojumā jau stipri pēc luksofora sarkanā signāla.

 

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītājs Toms Sadovskis portālam Krusttevs.com atzina, ka Kārtības policijas vadība ir izvērtējusi portālu Nra.lv un Krusttevs.com publicēto video un uzskata, ka pārkāpums ir ļoti nozīmīgs un ka vainīgajai vadītājai jāsaņem sods. 

 

"Diemžēl pēc medijos publicētajiem materiāliem likumdošana neatļauj pārkāpējiem piemērot sodu. Valsts policija aicina autovadītāju, kurš internetā ievietoja minēto video no sava auto reģistratora, atrast pārdesmit minūtes laika un pieteikties policijas sekretariātā Gaujas ielā 15 ar iesniegumu, kā arī atsūtīt video oriģinālu."

 

Valsts policijai nepieciešams personas iesniegums, lai varētu piemērot sodu šai vadītājai par samērā smago pārkāpumu, tāpēc arī Krusttevs.com redakcijas kolektīvs pievienojas likumsargu lūgumam - atsaukties automašīnas vadītāju, kurš bija aculiecinieks šim incidentam.

 

Adrese: Gaujas iela 15, Rīga, LV – 1026, tālrunis 67829131 .

 

Valsts policija pateicas sabiedrībai, ka tā nav vienaldzīga un aicina ziņot par pārkāpumiem arī turpmāk.

 

Skatiet video un lasiet arī Skandālā iekļuvušā trolejbusa vadītāja ir sieviete; Rīgas Satiksme pateicas presei un iedzīvotājiem