RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

ŠOKĒJOŠA BEZATBILDĪBA: Māte internetā iegādājas spermu, lai padarītu grūtu savu 14 gadus veco meitu

ŠOKĒJOŠA BEZATBILDĪBA: Māte internetā iegādājas spermu, lai padarītu grūtu savu 14 gadus veco meitu
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 29.04.2013. 22:32

Kādai sievietei Anglijā ticis piespriests piecu gadu cietumsods pēc tam, kad atklājies, ka māte savai nepilngadīgajai 14 gadus vecajai meitai likusi regulāri ievietot sevī internetā iegādātu spermu, lai meitene paliktu stāvoklī.

 

Sieviete, kuras identitāte netiek atklāta, pie ekstremālajiem līdzekļiem ķērusies pēc tam, kad varas iestādes aizliegušas 3 bērnu mātei adoptēt ceturto mazuli. Atvasi alkstošā sieviete, kas pati nav varējusi iznēsāt bērnu veselības problēmu dēļ, nolēmusi, ka pie mazuļa tikt palīdzēs viņas nepilngadīgā un nevainīgā meita.

 

Šokējošo plānu sieviete izdomāja jau tad, kad viņas meitai apritēja 13, bet sākot no 14 gadu vecuma, sieviete meitenei regulāri lika "piepildīt" sevi ar internetā iegādātu donora spermu. Bailēs no mātes dusmām, meitene sievietes pavēles arī pildījusi, kā rezultātā drīz vien palikusi grūta, bet piedzīvojusi spontāno abortu. Arī pēc tam māte divu gadu garumā turpinājusi īstenot savas neprātīgās iegribas, līdz meitene atkal palikusi stāvoklī un 16 gadu vecumā dzemdējusi veselīgu mazuli.

 

Sievietes nodomi sākuši atklāties tikai pēc bērna piedzimšanas, kad slimnīcas vecmātes ziņojušas par agresīvu un varmācīgu māti, kas neļaujot savai pusaugu meitai zīdīt tikko dzimušo mazuli, lai tādā veidā starp abiem neizveidotos kāda īpaša saikne...