RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Ekskluzīvs: Viņš atņēma man nevainību un regulāri sita! BOSTONAS TERORISTA DRAUDZENES FOTO

Ekskluzīvs: Viņš atņēma man nevainību un regulāri sita! BOSTONAS TERORISTA DRAUDZENES FOTO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 30.04.2013. 16:56

Aizdomās turētā Bostonas terorista Tamerlana Carnajeva (Tamerlan Tsarnaev) bijusī draudzene Nadīna Ascencao (Nadine Ascencao) atklātā intervijā pastāstījusi par šausmām, ko viņai nācies piedzīvot dzīvojot kopā ar varmāku.

 

"Vienā brīdī no ballītes mīloša un jauka puiša viņš pārvērtās vardarbīgā islāmistā, kas lūdzās vairākas reizes dienā un nemitīgi skandēja, ka arī man jāpāriet islāma ticībā," stāsta Carnajeva bijusī.

 

"Ar laiku viss kļuva tikai trakāk - es vairs nedrīkstēju ģērbties rietumnieku drēbēs, tā vietā man bija jānēsā musulmaņu sievietēm raksturīgie ietērpi. Vienreiz, kad kājās biju uzvilkusi džinsus, viņš sāka mani zvērīgi sist, jo biju atļāvusies rīkoties pret viņa gribu. Taču savā jaunības naivumā es viņam pilnībā pakļāvos - viņš bija mans pirmais un vienīgais un man bija bail, ka palikšu viena," stāsta sieviete.

 

Čečenijā dzimušie brāļi Tamerlans Carnajevs, kurš tika nogalināts policijas apšaudes laikā, un Džohars Carnajevi tiek turēti aizdomās par terorakta sarīkošanā Bostonas maratona laikā. Uzbrukuma laikā bojā gāja trīs cilvēki, bet vairāk kā 200 tika ievainoti, daudziem noraujot rokas, kājas un citas ekstremitātes.