RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

ŠOKĒJOŠI: Skaistu krievu topmodeli nežēlīgi noslepkavo, salaužot kaklu un sadedzinot viņas seju

ŠOKĒJOŠI: Skaistu krievu topmodeli nežēlīgi noslepkavo, salaužot kaklu un sadedzinot viņas seju
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 08.09.2013. 13:28

Krieviju pāršalkusi zvērīgā modeles Jūlijas Lošaginas (Юлия Лошагина) slepkavība - pēc vairāku dienu meklēšanas valsts ceturtajā lielākajā pilsētā Jekaterinburgā, sievietes līķis tika atrasts vairāk kā divdesmit kilometru attālumā no viņas mājvietas.

 

Bijusī modele mežā tika atrasta kaila, salauztu kaklu un sadedzinātu seju. Ķermenim nodarītie bojājumi bija tik spēcīgi, ka mirstīgo atlieku identificēšanu bija iespējams veikt tikai pēc DNS analīžu veikšanas.

 

Aizdomās par viņas slepkavību, aizturēts mirušās modeles vīrs - slavenais krievu fotogrāfs Dmitrijs Lošagins. Tā kā pēc analīžu veikšanas atklājies, ka nogalinātājai Jūlijai bijis HIV vīruss, viena no ticamākajām versijām ir, ka sievietes vīrs slepkavību veicis dusmu lēkmē, jo uzzinājis par sievas slimību. Turklāt arī signāli no vīrieša mobilā telefona liecina, ka slepkavības laikā, Lošagins atradies netālu no slepkavības vietas.

 

Pāris bija precējies divus gadus un spriežot pēc draugu un apkārtējo liecībām, vīrietis sievu ļoti mīlējis. Iespējams, tieši tādēļ Lošagins nav varējis pārdzīvot savas mīļotās nodevību.

 

Modele pazuda pēc tam, kad viņu abu miljonu vērtajā īpašumā tika rīkota penthausa ballīte. Kā liecinājis viņas vīrs, pēc ballītes modele steigā kaut kur aizbraukusi, taču mājās tā arī nav pārradusies, pēc kā arī izziņota viņas meklēšana.