RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Domina Shopping Ziemassvētku tirdziņā piedalīsies vairāk nekā 80 tirgotāju

Domina Shopping Ziemassvētku tirdziņā piedalīsies vairāk nekā 80 tirgotāju
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 06.12.2012. 11:06

No piektdienas, 7.decembra līdz pat 29.decembrim tirdzniecības centrā „Domina Shopping” notiks nu jau tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš. Tajā piedalīsies vairāk nekā 80 tirgotāji, pircējiem nodrošinot iespēju vienuviet iegādāties dažādus Latvijas ražotāju sarūpētos gardumus svētku galdam - žāvētus augļus un sukādes, piparkūkas, dabīgas sulas, raušus, sierus, vīnus, kā arī virkni skaistumlietu - apģērbus, aksesuārus, rotaļlietas, dabīgo kosmētiku.

 

Ilggadējā „Domina Shopping” ziemassvētku tirdziņa dalībniece Gita Kalvāne atzīst, ka – „ir prieks, ka tirdzniecības centrs sarīko svētkus ne tikai saviem apmeklētājiem, bet arī pašmāju amatniekiem un tirgotājiem, nodrošinot iespēju savu produkciju piedāvāt mājīgās un siltās telpās”.

 

Lai radītu svētku sajūtu, tirgotāji būs sarūpējuši dažādas skaistumlietas telpu un eglītes rotāšanai - tamborētus, filcētus un pītus eglīšu rotājumus un dekorus, pērļotus eņģelīšus un dekupāžas tehnikā veidotus interjera elementus. Oriģinālas, krāšņas un arī smaržīgas Ziemassvētku kartiņas no dabīgiem materiāliem, kalti svečturīši, svētku salvetes, vīna glāžu rotas, vaska un palmu eļļas sveces, ģipša eņģeļi, izšūti linu dāvanu maisiņi - tas viss būs atrodams tirdziņā.

 

Rūpējoties par to, lai uz svētku galda netrūktu našķu, tirgotāji piedāvā arī ēdamlietas - cidoniju, ķirbju, aroniju sukādes un konfektes, grauzdētas mandeles, žāvētas dzērvenes, zāļu tējas, smiltsērkšķu konfektes, zemeņu, ķiršu un ābolu ikrus, dažādu augļu marmelādes, medu, ziedputekšņus, piparkūkas, medus-rudzu raušus un vēl daudz citu gardumu. Sevis vai sev mīļo cilvēku palutināšanai varēs nopirkt Latvijā ražotu dabīgu kosmētiku, šokolādes skurbjus, aromātiskos spilventiņus, pirtslietas, rotaslietas no sudraba, vara, misiņa, filca un mežģīnēm. Tā kā Ziemassvētkus visvairāk gaida bērni, tirdziņā būs arī viņiem piemērotas dāvanas - galda spēles, koka spēles un rotaļlietas, auduma lelles, siltas vilnas čības, atslēgu piekariņi. Romantiķus iepriecinās šokopasts un laimes cepumi. Tirdziņā būs pieejamas svētku veltes jebkurai gaumei.

 

Turklāt šogad Domina Shopping Ziemassvētku tirdziņš īpašu pārsteigumu būs sarūpējis vīna cienītājiem - tajā pirmo reizi būs iespēja iegādāties pašmāju vīna darītavas „Ledus vīni” gardos darinājumus: „Ziemassvētku tirdziņš Dominā būs mūsu pirmais publiskais „iznāciens”. Pircējiem piedāvāsim astoņu veidu vīnus, kas gatavoti no Latvijā audzētiem augļiem un ogām - meža zemenēm, savvaļas ķiršiem, rabarberiem, aronijām, bumbieriem, plūmēm un āboliem,” uz tirdziņu aicina vīndaris Lauris Salenieks.