RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Sabiedrības krējums ierodas uz Kalnozolu ģimenei piederošā grilbāra „Lighthouse” atklāšanu Jūrmalā

Sabiedrības krējums ierodas uz Kalnozolu ģimenei piederošā grilbāra „Lighthouse” atklāšanu Jūrmalā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 31.05.2013. 15:25

Vakar, 30. maijā pašā Jūrmalas sirdī Jomas ielā pēc grandiozas rekonstrukcijas ar jaunām vēsmām gan interjerā, gan ēdienkartē tika atvērts jau labi zināmais un iecienītais Jomas ielas grilbārs „Lighthouse”.

 

Atklāšanas pasākumu apmeklēja vairāki simti cilvēku, tostarp daudzas sabiedrībā pazīstamas personas – uzņēmēja Marika Ģederte ar kungu Ģirtu Ģedertu, dziedātāja LieneCandy, aktrise Zane Vaļicka, sabiedrības dāma Elita Drāke, ekspolitiķis Valdis Birkavs, dziedātājs Markus Riva, uzņēmējs Aigars Rostovskis, kinorežisors Rihards Pīks, politiķi Imants Parādnieks un Jānis Mārtiņs Skuja un daudzi citi. Savukārt par jautru noskaņojumu pasākumā rūpējās aktieris un šovmens Jānis Skutelis.

 

„Mēs nolēmām sniegt mājīgajam un ar pozitīvu atmosfēru piepildītajam Jomas ielas grilbāram „Lighthouse” savu pieredzi uzņēmējdarbībā, gaumi un investīcijas, lai kopīgiem spēkiem nodrošinātu tā veiksmīgu pastāvēšanu un attīstību, kā arī sekmētu dabisku, Latvijā audzētu un ražotu produktu izmantošanu ēdienu gatavošanā. Mēs apvienosim jaunu, svaigu enerģiju ar daudzu gadu laikā uzkrāto uzņēmējdarbības pieredzi,” - savas ģimenes dalību projektā raksturo Valdis Kalnozols.

 

Jau ziņots, ka grilbāra „Lighthouse rekonstrukcija notikusi ar jauno investoru un projekta partneru atbalstu un līdzdalību. Līdzšinējiem īpašniekiem Andrim Rubīnam, Kārlim Tiltiņam un Raitim Bērziņam ir pievienojušies Kristīne Kirilka, Katrīna Kalnozola, Elizabete Kalnozola un Valdis Kalnozols.

 

Grilbārā „Lighthouse” vienlaicīgi var pulcēties līdz pat 130 viesu, kuriem ir iespēja baudīt gardus ēdienus un dzērienus uz 160 kvadrātmetru plašas āra terases. Izmaiņas ir ieviestas arī grilbāra ēdienkartē, lielākā daļa ēdienu tiek gatavoti no Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem. Ēdienkartē iekļauti gan latviešu tradicionālie, gan improvizētie ēdieni ar akcentu uz jūras veltēm. Grilbārs piedāvā plašu Latvijā gatavotu vīnu klāstu, kā arī citus dzērienus.