RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Pēdējais pirkums latos Latvijas balzams veikalos vakar bija Coca – Cola

Pēdējais pirkums latos Latvijas balzams veikalos vakar bija Coca – Cola
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 15.01.2014. 17:06

Paralēlajā latu un eiro maksājumu pēdējā dienā 14. janvārī „Latvijas balzams” veikalos (LB veikali) pēdējais, nu, jau vēsturē ierakstāmais pirkums latos ir izdarīts vakar 15 minūtes pirms darba laika beigām jeb 21.45 veikalā Rīgā, Marijas ielā 1. Pircējs iegādājās trīs Coca – Cola bundžiņas, pirkuma summa bija 1 lats un 5 santīmi, informē LB veikalu mārketinga vadītāja Laura Sarkanābola. 

 

Summas, kas tika tērētas šajā pēdējā oficiālajā latu norēķinu dienā, lielākoties bija lata robežās - 0.25, 0.35 vai 0.65 santīmi vai ap latu – LVL 1.05, LVL 1.29, liecina apkopotie dati.

 

Mūsu veikali lielākoties strādā līdz 22:00 un vakar varēja spilgti novērot, ka pircēji, lai iztērētu vēl pēdējos santīmus, veica nelielus pirkumus - saldumus – šokolādes batoniņus, košļājamās gumijas, alu, Coca Cola dzērienu u.c.”, atzīmē LB veikalu pārstāve.

 

Šobrīd AS „Latvijas balzams” ir 48 firmas veikali Latvijā, kas pieder S.P.I Group uzņēmumam SIA „Bravo”.Tie veidoti pēc vienotas koncepcijas kā specializēti alkoholisko dzērienu veikali, ar pircējam viegli atpazīstamu veikala ārējo veidolu un vienotu standartu klientu apkalpošanā. Veikalos iespējams iegādāties visus AS „Latvijas balzams” ražotus dzērienus,kā arī plašu klāstu importētos alkoholiskos dzērienus un citus produktus.