RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

“Games 4 You” kļūst par biljarda galdu ražotāja “Biljardai” ekskluzīvo dīleri Latvijā

“Games 4 You” kļūst par biljarda galdu ražotāja “Biljardai” ekskluzīvo dīleri Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 23.04.2015. 13:58

Latvijā lielākais galda spēļu tirdzniecības uzņēmums – spēļu tirgotava “Games 4 You”, turpinot uzņēmuma attīstību, kļuvis par pasaules mēroga biljarda galdu ražotāja “Biljardai” oficiālo dīleri Latvijā. Uzņēmums prognozē, ka, pateicoties uzsāktajai sadarbībai, šī gada kopējais apgrozījums varētu pieaugt vismaz par 25%, tādējādi nostiprinot savas pozīcijas Latvijas izklaides spēļu tirgotāju industrijā.

 

“Biljardai” ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze biljarda galdu ražošanā. Uzņēmums savu produkciju izplata lielākajā daļā Eiropas valstu, kā arī Krievijā, ASV, Kazahstānā, Gruzijā, Armēnijā un Izraēlā. Zīmola augsto kvalitāti apliecina ne tikai starptautisko biljarda federāciju (EPBF un ICP) saņemtie sertifikāti un kvalitātes sertifikāts ISO 9001:2000, bet arī uzņēmuma kolorītais klientu loks, piemēram – Lietuvas basketbola leģenda Arvīds Sabonis (Arvydas  Sabonis), Kazahstānas prezidents Nursultans Nazarbajevs (Nursultan Nazarbayev), biznesa magnāts Ričards Brensons (Richard Branson) un pat interneta gigants “Google” tieši “Biljardai” galdus ir izvēlējies sava biroja iekārtošanā.

 

“Fakts, ka šogad esam kļuvuši par oficiālo „Bilijardai” dīleri Latvijā, dod mums ekskluzīvas tiesības kā vienīgajam uzņēmumam Latvijā tirgot un izplatīt ražotāja produkciju. Tendences rāda, ka biljarda galds var būt gan kā izklaides iespēja, gan kā lielisks dizaina elements mājoklī, tāpēc arvien būtiskāks kļūst galda izskats. Piemēram, Ričards Brensons savā kalnu namiņā Alpos izvēlējies no dabīgā koka gatavoto “Rustic” modeli, jo tam piemīt vintāžas stils. Savukārt kulta filmas “Da Vinči kods” filmēšanā tika izmantots īpaši pielāgots  “Rossi” tipa galds,” saka spēļu tirgotavas SIA “Games 4 You” direktors Kristaps Pilsētnieks.

 

Jaunās sadarbības ietvaros katram klientam ir iespēja savu izvēlēto biljarda galdu izstrādāt pilnībā pēc savām vajadzībām un vēlmēm. Interesentiem tiek piedāvātas iespējas izveidot ne tikai galda kopējo dizainu, bet arī katra mazākā dizaina elementa izstrādi, tostarp gan materiālus, gan krāsas varēs izvēlēties pēc saviem ieskatiem.

 

Uzņēmums piedāvā ne tikai pūla, krievu biljarda, snūkera, angļu pūla biljarda un karambola galdus, bet arī galda futbolu, gaisa hokeja, pokera galdus, kā arī vēl daudzas citas galda spēles.