RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

BALTA kopā ar „RSA Group” otro reizi iegūst starptautisku labākās darba vietas balvu

BALTA kopā ar „RSA Group” otro reizi  iegūst starptautisku labākās darba vietas balvu
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 10.04.2013. 10:44

Latvijā lielākās apdrošināšanas sabiedrības BALTA mātes kompānija „RSA Group” jau otro reizi ir saņēmusi globālās sociālo pētījumu kompānijas „Gallup” labākās darba vietas balvu (Gallup Great Workplace Award 2013). 

 

Pētījumā „Gallup” vērtēja nodarbinātības tendences dažādu nozaru vadošajos uzņēmumos vairāk nekā 170 valstīs visā pasaulē, analizējot, cik efektīvi uzņēmuma darbinieki tiek iesaistīti un motivēti savu darba uzdevumu veikšanā. Pētījums atklāja, ka kompānijās ar augstu iesaistes līmeni darbinieki strādā produktīvāk, jūtas drošāk, ir vairāk orientēti uz labu klientu apkalpošanu un uzņēmumam ienes lielāku peļņu. Šādi padotie ir trīsarpus reizes vairāk apmierināti ar dzīvi, viņiem biežāk ir labs garastāvoklis, šie darbinieki retāk izmanto darba nespējas lapas.

 

„Ja vietējā mērogā jau 10 gadus lepojamies ar Latvijā godīgākā apdrošinātāja titulu, tad starptautiski esam lepni par savu mātes kompāniju „RSA Group”, kura jau otro reizi spējusi pierādīt, cik labi uzņēmums rūpējas un saprot savus darbiniekus. Darbinieku iesaiste uzņēmumam svarīgos procesos un aktīva līdzdalība ir tas, ko novērtē mūsu darbinieki. Taču vēl svarīgāk, ka to izjūt arī mūsu klienti, kuri ikdienā saskaras ar apmierinātiem, zinošiem un profesionāliem apdrošināšanas speciālistiem,” skaidro BALTA personāla direktore Veronika Linkuma.

 

Šogad „Gallup” labākās darba vietas balva tiks pasniegta „RSA Group” un vēl 31 biznesa milzim no visas pasaules, piemēram, „Hyatt Hotels Corporation”, „Mars, Inc.”, „Winegardner&Hammons Inc.” u.c. Laureāti pārstāv dažādas uzņēmējdarbības jomas – veselības aprūpi, tūrisma un viesnīcu servisu, mazumtirdzniecību, ražošanu un banku sektoru. BALTA kopā ar „RSA Group” starptautiskajā „Gallup” aptaujā piedalās jau piekto gadu, izmantojot iespēju noskaidrot objektīvu darbinieku viedokli par savu darba vietu.

 

Starptautiskā apdrošinātāja „RSA Group” uzņēmumi ir saņēmuši augstus novērtējumus arī citur pasaulē, piemēram, tie ir iekļuvuši starp 20 labākajām darbavietām Itālijā un tikuši atzīti par vieniem no labākajiem darba devējiem Skandināvijas valstīs. Tāpat 2011.gadā grupas uzņēmums „Jonson Inc.” Kanādā 75 000 uzņēmumu konkurencē iekļuva Top 100 labāko darba devēju vidū.