RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

Modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Fashion Days sāk darbu ar 15 000 reģistrētiem klientiem

Modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Fashion Days sāk darbu ar 15 000 reģistrētiem klientiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.12.2012. 16:54

Latvijā atklāts starptautisks modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Fashion Days, kas, savā lapā piedāvājot pasaulslavenu zīmolu tūkstošiem dažādu apģērbu, apavu un aksesuāru bērniem, sievietēm un vīriešiem, kā arī mājas preces ar atlaidēm līdz pat 70%, pirmajā darbības nedēļā spējis piesaistīt gandrīz 15 000 reģistrētus klientus.

 

“Mūsu veiksmes atslēga ir tā, ka Fashion Days modes tiešsaistes iepirkšanās klubi jebkurā no darbības valstīm piedāvā tieši to, ko mūsu klienti vēlas – daudz zīmolu par tiešām labām cenām. Salīdzinoši nelielo izdevumu un līdz ar to uzcenojuma dēļ zīmolu preces nopērkamas par ļoti draudzīgām cenām. Ar šādu biznesa modeli mēs esam ieguvuši 3,5 miljonus kluba biedru nu jau astoņās valstīs. Turklāt zīmolu veikalu – gan tradicionālo, gan interneta – jomā mūsu skatījumā nepastāv liela konkurence. Apvienojumā ar labu cenu politiku Fashion Days ir daudzsološi priekšnosacījumi veiksmīgai darbībai. Pirms ienākšanas Latvijas tirgū izpētījām tirdzniecības iespējas, secinot, ka cilvēki Latvijā ir moderni - viņiem patīk kvalitatīvu zīmolu apģērbi. Turklāt atzinīgi novērtējam, ka iedzīvotājiem Latvijā ir svarīgi labi izskatīties, piemīt laba gaume - ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem. Ja runa ir par modi, tad cilvēki šeit tiešām zina, ko vēlas!,” stāsta Fashion Days reģionālais vadītājs Centrāleiropā, Austrumeiropā un Baltijas valstīs David John Szendzielarz.

 

Fashion Days apkopotie dati liecina, ka interneta veikalu lietotāju skaits Latvijā aizvien pieaug, un  populārākā modes tiešsaistes iepirkšanās kluba Centrāleiropā un Austrumeiropā mērķis ir apmierināt esošo pieprasījumu tieši pēc augstas kvalitātes modes un mājas precēm. Tādējādi ekskluzīvu piedāvājumu cienītājiem būs iespēja izmantot tādas pašas priekšrocības preču iegādē kā Fashion Days modes tiešsaistes iepirkšanās kluba 3 500 000 līdzšinējo biedru Rumānijā, Čehijā, Ungārijā, Slovākijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Polijā un Lietuvā. Tajā iespējams iepirkties tikai reģistrētiem lietotājiem, un uzņēmuma vadība pauž gandarījumu, ka līdz ar atklāšanu modes tiešsaistes iepirkšanās klubam pievienojās aptuveni 15 000 jaunu biedru.

 

“Fashion Days uzņēmuma evolūcija ir tikai sākusies! Ja pirms trim gadiem tajā biju es un vēl daži speciālisti, tad šobrīd mēs esam liels uzņēmums ar birojiem katrā no pārstāvētajām valstīm un piecām studijām, kurās sadarbībā ar mūsu modeļiem tiek gatavotas aizvien jaunas piedāvājuma kampaņas. Tuvākajā nākotnē slēgsim līgumus ar vēl jaunu zīmolu piegādātājiem, gan modes, gan mājas preču grupās,” Fashion Days attīstības plānos dalās tā reģionālais vadītājs Centrāleiropā, Austrumeiropā un Baltijas valstīs David John Szendzielarz.

 

Modes tiešsaistes iepirkšanās kluba Fashion Days priekšrocība salīdzinājumā ar tradicionālajiem mazumtirdzniecības veikaliem ir, ka liela daļa no tajā esošajām precēm Latvijā pieejamas tikai šeit, tāpat iepirkšanās process ir daudz ērtāks, ātrāks un iespējams jebkurā laikā. Fashion Days pasaulē pazīstamo zīmolu preču klāsts gan ir noteiktā skaitā, piemēram, attiecīga izmēra un krāsas apģērbam vai apaviem. Lai nodrošinātu jebkuram pircējam vienlīdzīgas iespējas tikt pie iecerētā, katras dienas jaunais piedāvājums īpašās kampaņās būs nopērkams no astoņiem rītā.