RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

Svētku dienās LB veikalos dzērienu un saldumu pārdošana pieaugusi par 70%

Svētku dienās LB veikalos dzērienu un saldumu pārdošana pieaugusi par 70%
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 09.03.2013. 15:20

„Latvijas balzams” (LB) specializētie veikali informē, ka 7. un 8.martā produktu pārdošana ir augusi par vidēji 70%, salīdzinot ar vidējiem pārdošanas rādītājiem ikdienā. 

 

Kā stāsta LB veikalu informē „Latvijas balzams” veikalu tīkla tirdzniecības vadītāja Daiva Koroševska, pieprasītākie produkti šajās dienās ir LB veikalos ir „Rīgas šampanietis oriģinālais”, dzirkstošais vīna dzēriens „Rīgas Dīva Fusion”, krējuma liķieri „Šarlote Kafijas” un „Šarlote Balzama”, kā arī šokolādes konfektes „Serenāde” 235g. iepakojumā.

Daiva Koroševska saka: „Pircēji, protams, dod priekšroku akcijas produktiem vai arī jaunumiem. Jūtams, ka 8. marta atzīmēšanas popularitāte pēdējos gados atkal atgriežas un, protams, ka lielāko pircēju īpatsvaru šajās dienās veido kungi.”

Šobrīd „Latvijas balzams” ir 50 firmas veikali Latvijā, kas pieder S.P.I Group uzņēmumam SIA „Bravo”.Tie veidoti pēc vienotas koncepcijas kā specializēti alkoholisko dzērienu veikali, ar pircējam viegli atpazīstamu veikala ārējo veidolu un vienotu standartu klientu apkalpošanā. Veikalos iespējams iegādāties visus AS „Latvijas balzams” Latvijas tirgum paredzētos dzērienus, kā arī dažādus importētos alkoholiskos dzērienus un citus pārtikas produktus.