RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

IDEĀLA DĀVANA LATVIEŠU SIEVIETEI: Skaists apakšveļas komplekts - PIKANTI FOTO

IDEĀLA DĀVANA LATVIEŠU SIEVIETEI: Skaists apakšveļas komplekts - PIKANTI FOTO
Foto: Portāla Burlesque.lv publicitātes foto
Kaspars Ūdris · 18.03.2013. 10:05

Nav noslēpums, ka katra sieviete vēlas justies iekārojama un izcelt savu pievilcību. Skaists apakšveļas komplekts ir kā dāvanas iesaiņojums, kas izceļ sievietes skaistumu un vēlas, lai to ātrāk "izsaiņo".

 

Apakšveļa ir universāla dāvana, ar to Jūs nošaujat divus zaķus ar vienu šāvienu: vīrietis sagādā gan dāvanu savām acīm, gan iepriecina sievieti, jo sieviete saņem to, ko kāro viņas mīļotais.

 

Kad sieviete pati sev pērk apakšveļu, viņa ilgi to izvēlas, jo nezin, kas vairāk iepatiksies viņas vīrietim, tāpēc samērā ilgi tiek izdarīta izvēle starp apakšveļas modeļiem un krāsām. Kad vīrietis dāvina apakšveļu, sieviete zina, ka tā ir mīļotā cilvēka izvēle, un šis komplekts ir tas, ko kāro viņas vīrietis!

 

Apakšveļas interneta veikala Burlesque.lv īpašnieki intervijā portālam Krusttevs.com atzīst, ka lielāko daļu pirkumu viņu veikalā veic vīrieši, kas vēlas sarūpēt ideālu dāvanu savai sievietei.

 

Izvēloties kvalitatīvu apakšveļu, Jūs demonstrējat sievietei, ka Jūs augsti vērtējat savu mīļoto un viņa ir pelnījusi tikai pašu labāko!

 

Ja Jūs nezināt precīzi savas sievietes izmēru, tad vienmēr ir iespēja pakonsultēties ar zinošu pārdevēju, kas palīdzēs Jums to noteikt.

 

Apakšveļas interneta veikalā BURLESQUE.LV Jūs atradīsiet apakšveļu jebkurai gaumei: gan smuku apakšveļas komplektiņu mīļai un kautrīgai sievietei, gan atklātu erotisku veļu nerātnai dāmai.