RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

Ko vīrieši un sievietes visvairāk ienīst seksā? TOP 10

Ko vīrieši un sievietes visvairāk ienīst seksā? TOP 10
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 27.03.2013. 08:56

 

1. Vīrieši, kas aizmieg uzreiz pēc seksa

Vīrietis, kas aizgriežas un aizmieg kolīdz dabūjis kāroto, ierindojas godpilnajā Nr.1. Jo jūtīgāka un emocionālāka sieviete, jo vairāk viņa jutīsies kā izmantota "lelle", it īpaši, ja vīrietis nebūs parūpējies par to, lai arī viņa pēc šī "raunda" lidotu septītajās debesīs.    

 

2. Partneri, kas atsakās sniegt orālo seksu (īpaši, ja to regulāri dara tikai viens no partneriem)

Nevienam nepatiks mūžīgi būt nostādītam tikai "devēja" lomā. Ja vēlies saņemt, iemācies arī sniegt. Pārbaudīts.

 

3. Neizsargāšanās

"Man nav", "Man nepatīk,", "Labāk ir bez" un vēl 100 citi iemesli, lai tikai nebūtu jālieto prezervatīvi. Bet sievietes taču nevar būt drošas, ar ko un kad jūs kādreiz esat bijuši tuvi. Un vai paši būsiet spējīgi atbildēt par sekām, kas notiks, ja tos neizmantosiet?

 

4. Sekss bez jūtām - pārāk grūti

Jūs satiekaties tikai, lai novestu viens otru līdz pašiem baudas augstumiem - sākumā viss ir ideāli, jūs abi esat pieauguši cilvēki un labi apzināties, kāpēc satiekaties - nekādu saistību, ierobežojumu vai kontroles. Un tad, vienā brīdi, kādam no jums prātā arvien biežāk sāks iezibēties doma: "Nu, varbūt tomēr?"

 

5. Partneri, kas nespēj paši par sevi pasmieties

Sekss ir sekss. Šajā brīdī neviens no jums nevar izbēgt no skaņām, kas netīšām var papildināt kādu pikantāku pozu. Un visu izšķirs tas, vai draudzīgi par to pasmiesities, vai arī sastingsiet un vairs nespēsiet turpināt darīt to, ko iesākāt.

 

6. Orgasmu tēlošana

Nē, nē un vēlreiz nē! Jā, šāda izlikšanās var pamatīgi pacelt jūsu puiša ego, taču nez vai būsiet laimīgas, ja kādreiz dzīvē kāds cits partneris jums pārmetīs nespēju sasniegt orgasmu, minot, ka bijušās to spēja teju pēc minūtes ilgas mīlēšanās. Vainot pie tā varēsiet vien pašas sevi.

 

7. Personīgās higiēnas neievērošana

Tur lejā visam ir jābūt tīram. Vienmēr.

 

8. Sliktos porno redzētu "triku" izmēģināšana

Ja īpaši šajās filmās neorientējies, bet vēlies iemācīties kādu interesantu knifiņu, labāk palasi atbilstošās interneta lapas, nevis skaties kādu visai primitīvu video. Nez, vai partnere būs laimīga, ja kļūs par tavu  tikko ieraudzīto "triku" izmēģinājuma trusīti.

 

9. "Ups, es netīšām..."

Seksā nav nekādu "netīšām", jebkurā ziņā. Nevar "netīšām" sākt mēģināt nodarboties ar anālo seksu. Aizmirsti.

 

10. Neieklausīšanās otra vēlmēs

Ja otram kaut kas nepatīk - pārtrauc. Ja redzi, ka otrs jūtas neērti - pārtrauc. Nekad nedari to, ko otrs uzskata par nepieņemamu. Ieklausies tajā, ko partneris tev saka, un vienkārši pajautā, ko viņš vai viņa vēlas. Pat labākās seksuālās attiecības iespējams sabojāt, nerespektējot sava mīļotā vēlmes.