RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

VAI JŪS SPĒTU UZVARĒT RAFU NADĀLU SPĒLĒJOT VIŅA SPĒLI?

VAI JŪS SPĒTU UZVARĒT RAFU NADĀLU SPĒLĒJOT VIŅA SPĒLI?
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.09.2012. 10:21

Vai esat kādreiz sapņojis izmēģināt spēkus pret lielisko sportistu Rafu Nadālu, spēlējot spēles, kurās ir nepieciešamas gan prasmes, gan stratēģija? Vai Jums šķiet, ka Jūs spētu uzvarēt augstākās klases sportistu, kurš vienkārši nemīl zaudēt? Tad šī ir Jūsu iespēja, jo PokerStars visiem faniem dod iespēju šī gada decembrī, unikālā pasākumā "Rafa Nadal Dream Day", sacensties pret Rafu Nadālu Maljorkā, kā pokera, tā arī tenisa spēlē. 

 

Sākot no 24. septembra, Rafas Nadāla fani Latvijā var sacensties Pokerstars.com pokera turnīrā, kura uzvarētājs varēs satikt Rafu Spānijā. Uzvarētāji varēs ne tikai satikties ar leģendāro sportistu, bet arī saņemt padomus no viņa personīgā pokera trenera, pavadīt ar viņu laiku tenisa kortā un sacensties – un iespējams pat pārspēt - Rafu Nadālu pokera spēlē. Šī ir reta iespēja pabūt kopā ar sporta superzvaigzni, pavadīt laiku ar Rafu vietā, kur viņš uzauga un dzīvo joprojām, turklāt savām acīm redzēt, kā viņš atpūšas ārpus tenisa. Vēl jo vairāk, katram no viņiem tiks dota iespēja atgriezties mājās un teikt draugiem "Es uzvarēju Rafu Nadālu".

 

Tāda gan nav paša Rafas Nadāla vēlēšanās. "Satikšanās ar faniem vienmēr ir lielisks piedzīvojums, taču es vēl nekad neesmu darījis ko tādu. Esmu pavadījis ar viņiem laiku sniedzot autogrāfus un pozējot fotogrāfijām, taču šoreiz viņi mēģinās mani uzvarēt. Man tas ir kas pilnīgi jauns", teica Nadāls.

 

"Kā Jūs jau zināt, es ļoti mīlu sacensību, tāpēc, ja esmu tenisa kortos, spēlēju datorspēles vai pokeru, man vienkārši nepatīk zaudēt un es vienmēr cenšos uzvarēt. Šajā sporta veidā es joprojām esmu iesācējs, taču man ir savs pokera treneris, tāpēc es ceru, ka līdz brīdim, kad varēšu spēlēt pret saviem faniem, es būšu tam gatavs. Tas būs aizraujoši, taču, godīgi sakot, es nevēlos zaudēt!"

 

Rafa Nadal Dream Day pasākums notiks Maljorkā, 2012. gada 1. un 2. decembrī. Uzvarētāja balvā būs iekļauts lidojums un viesnīca, kā arī ēdināšana visa ceļojuma laikā. Detalizēta informācija par šo vienreizējo balvu un dalību akcijā ir pieejama Pokerstars.com.

 

Sadarbība starp PokerStars un Rafu Nadālu seko iepriekšējiem kopprojektiem ar dažām no pasaules lielākajām sporta zvaigznēm, tajā skaitā ar Boris Becker, Sebastien Chabal, Gianluigi Buffon un Mats Sundin.