RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

FOTO: Latvijas labākie bīčvolejbolisti sacenšas dzērienu servēšanā

FOTO: Latvijas labākie bīčvolejbolisti sacenšas dzērienu servēšanā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.09.2014. 13:15

Pludmales volejbolists, Londonas olimpisko spēļu dalībnieks, Ruslans Sorokins kopā ar Tomu Šmēdiņu un Tomu Benjavu piedalījās labdarības projekta “Laimīgā Zvaigzne” rīkotā pasākumā. Tā ietvaros pludmales volejbolisti iejutās Majoru “Klondaikas” bārmeņu ādā, volejbola bumbas servēšanu uz laiku nomainot pret dzērienu servēšanu.

 

Šādā veidā jaunie bārmeņi palīdzēja vākt ziedojumus izklaides un atpūtas “Klondaika” organizētā labdarības projekta “Laimīgā Zvaigzne” fondam, kas šobrīd atbalsta ventspilnieci Martu Fogeli, kurai nepieciešama operācija acs audzēju limphangeoma mazināšanai.

 

“Labdarības projekta galvenais mērķis ir palīdzēt grūtībās nonākušiem cilvēkiem, tāpēc arī organizējam projektu “Laimīgā Zvaigzne”. Esmu gandarīts, ka to atbalsta arī sabiedrībā atpazīstamas personas. Vispirms pie mums bārmeņu lomā iejutās hokejisti – Miķelis un Jēkabs Rēdlihi, bet tagad arī vieni no labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem – Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš un Toms Benjavs,” stāsta izklaides un atpūtas vietas “Klondaika”, Majoros, direktors Miks Liepiņš.

 

Jau ziņots, ka izklaides un atpūtas vieta „Klondaika”, Majoros, ar grandiozu burziņu tika atklāta šīs vasaras sākumā. Jaunajā izklaides vietā apmeklētājiem tiek piedāvāts daudzveidīgs bāra sortiments, aizraujoši šovi un izklaides spēles, kā arī iespēja vērot plašu sporta pārraižu klāstu, piemēram - Spānijā notiekošās Pasaules kausa izcīņas basketbolā izšķirošās spēles.