RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Baltijas lielākajā cīņu šovā Klondaika Fight Arena pirmo reizi gaidāms arī dāmu duelis

Baltijas lielākajā cīņu šovā Klondaika Fight Arena pirmo reizi gaidāms arī dāmu duelis
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 15.10.2014. 17:09

Šo sestdien, 18. oktobrī, notiks lielākais cīņu šovs Baltijā „Klondaika Fight Arena”, kā ietvaros norisināsies 10 profesionālās MMA (jauktās cīņas mākslas) un kikboksa (K-1) cīņas, turklāt šogad pirmo reizi ringā dosies arī dāmas – Karina Jaremenko cīnīsies ar Lauru Mikalauskaiti.

 

Sacensību ietvaros paredzētas piecas intriģējošas starptautiska mēroga cīņas pēc kikboksa noteikumiem, kur piedalīsies virkne labāko Latvijas, Baltijas un Eiropas cīkstoņu. Tā, piemēram, svara kategorijā līdz 76 kilogramiem mājinieks Zaurs Džavadovs spēkosies ar Tomāšu Gromadski no Polijas. Savukārt rīdzinieka Vitālija Buhrjakova divcīņā ar baltkrievu sportistu Aleksandru Sviridinu tiks noskaidrots spēcīgākais svara kategorijā līdz 83 kilogramiem. Svara kategorijā līdz 70 kilogramiem uzvarētāju noskaidros Jevgēņijs Aleksējevs (Rīga, Latvija) un Vaidas Valančius (Lietuva), bet līdz 80 kilogramiem – tukumnieks Mareks Lavrinovičs (Latvija) un Vadims Kiseļus (Baltkrievija).

 

Tāpat aizraujoša cīna paredzama par Baltijas MMA super smagā svara kategorijas titulu, kur cīnīsies Lietuvas čempions Tomas Pakutinskas (107 kg) pret esošo Latvijas čempionu, jelgavnieku Ņikitu Petrovu (102 kg). Viena no vakara odziņām būs gaidāmais duelis starp daiļā dzimuma pārstāvēm – Karinu Jaremenko un Lauru Mikalauskaiti, kas adrenalīna pilnajam vakaram piešķirs vēl nebijušu azartu.

 

„Esmu gandarīts, ka turpinām iesākto tradīciju un katru rudeni pulcējam labākos mūsu reģiona cīkstoņus, tādā veidā Latvijā popularizējot gan MMA, gan kikboksa cīņas veidus. „Klondaika Fight Arena” ir ne tikai augstākās raudzes cīņu šovs, bet arī lielisks izklaides pasākums, kas pasākuma apmeklētājiem sniedz kārtīgu adrenalīna devu pēc pavadītās darba nedēļas. Ikvienam apmeklētājam novēlu izbaudīt katru mirkli, jo Latvijā vienkopus redzēt tik daudz elites klases cīkstoņus gadās reti,” stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla „Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

 

Tāpat “Klondaika Fight Arena” ietvaros tiks aizvadītas trīs starptautiskas cīņas pēc MMA noteikumiem. Kategorijā līdz 75 kilogramiem ringā dosies Vadims Fedosējevs, kuram pretī stāsies Fatihs Bairams (Irāna/Nīderlande). Līdz 73 kilogramiem dūres vicinās vietējais Vladimirs Gusājevs un Dagestānas / Polijas pārstāvis Taimirlans Mustafājevs, bet kategorijā līdz 61 kilogramam “attiecības noskaidros” Edgars Skrīvers (Rīga, Latvija) un Azamats Mustafājevs (Dagestāna/Polija).

 

„Klondaika Fight Arena” rīkotāji tradicionāli ir parūpējušies, lai starp asajām spēkavīru divkaujām arī skatītājiem nebūtu garlaicīgi. Sanākušos atbalstītājus sagaida lielisks gaismu šovs, kā arī seksīgas un atraktīvas ringa meitenes. Puišiem līdzjutēju atbalsts ir ļoti svarīgs, tāpēc aicinām ikvienu 18. oktobrī doties uz „Arēnā Rīga” notiekošo „Klondaika Fight Arena” un atbalstīt savējos!

 

Vairāk informācijas par „Klondaika Fight Club” meklēt mājaslapā www.fightarena.lv, savukārt biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs.