RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Jau šonedēļ notiks cīņu šovs “Klondaika Fight Night”

Jau šonedēļ notiks cīņu šovs “Klondaika Fight Night”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 20.07.2015. 12:21

Šo sestdien, 25. jūlijā, viesnīcā “Radisson Blu Hotel Latvia” notiks iespaidīgs cīņu šovs “Klondaika Fight Night”, kā ietvaros norisināsies 10 profesionālās MMA (jauktās cīņas mākslas) un kikboksa (K-1) cīņas, kurās būs vērojami arī sportisti Edgars Freimanis un Staņislavs Makarenko, kas jau iepriekš Arēnā Rīga pārsteidza ar skaistām cīņām.

 

Sacensību ietvaros paredzēta intriģējoša cīņa par Baltijas čempiona titulu kikboksā starp Latvijas pārstāvi Vitāliju Usovu un Lietuvas Mindaugasu Packevičusu. Savukārt par Baltijas čempiona titulu MMA cīnīsies Vitālijs Meļņikovs (Latvija), cenšoties pieveikt lietuvieti Zigimantu Ramasku. Tāpat aizraujoša MMA cīņa paredzēta vietējā sportista Aleksandra Kukarekina izpildījumā, kurš cīnīsies pret lietuvieti Raimondu Zeniauskasu.

 

Pamatīga dūru vicināšana paredzēta arī starp Latvijas bokseriem Konstantīnu Urkovu un Vahramu Vardaninu kategorijā līdz 65 kg. Patīkams pārsteigums gaidāms kikboksa faniem – ringā atgriezīsies jau sen gaidītais rīdzinieks Valērijs Podojahins, kas pēdējā laikā biežāk bijis vērojams Krievijas un Ukrainas cīņu laukumos.

 

„Esmu gandarīts, ka turpinām iesākto tradīciju un pulcējam labākos mūsu reģiona cīkstoņus, tādā veidā Latvijā popularizējot gan MMA, gan kikboksa cīņas veidus. „Klondaika Fight Night” ir ne tikai augstākās raudzes cīņu šovs, bet arī lielisks izklaides pasākums, kas pasākuma apmeklētājiem sniedz kārtīgu adrenalīna devu. Ikvienam apmeklētājam novēlu izbaudīt katru mirkli, jo cīņas solās būt spraigas,” stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla „Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

 

Jelgavas pārstāvis Roberts Skujiņš, kurš ilgu laiku cīnījās MMA kategorijā, nu nolēmis debitēt kikboksā, spēkojoties ar “Arrows” ielu cīņu uzvarētāju - rīdzinieku Igoru Kovalevu. Cīņu šova “Klondaika Fight Night” laikā apmeklētāji varēs baudīt cīņas arī ar tādiem perspektīviem Latvijas sportistiem kā Juriju Orlovu, Alekseju Troņenkovu un Vadimu Kolesnikovu.

 

Cīņas notiks Omega konferenču zālē ar komfortabliem krēsliem amfiteātrī un V.I.P. galdiņiem parterī. Turnīra programmā paredzētas 10 cīņas.

Vairāk informācijas oficiālajā pasākumā lapā www.fightarena.lv. Biļetes visās Bilesuserviss.lv kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās.