RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

Samsung drukas risinājumi kvalitātei, drošībai un efektivitātei uzņēmējdarbības vidē

Samsung drukas risinājumi kvalitātei, drošībai un efektivitātei uzņēmējdarbības vidē
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.02.2015. 13:08

Samsung Electronics šodien prezentējis jauno A3 daudzfunkcionālo printeri MultiXpress 7 (MX7), kas ļauj uzņēmumiem papildināt profesionālo darba vidi ar augstas efektivitātes drukas risinājumu. Jaunā drukas iekārta Latvijā būs pieejama 2015. gada otrajā pusē.

 

Jaunais MultiXpress 7 daudzfunkcionālais printeris ir īpaši veidots uzņēmējdarbības videi. Tas nodrošina ātru drukāšanu un skenēšanu, kā arī augstas drošības funkcijas.

 

Latvijas uzņēmumi izrāda arvien lielāku interesi par drukas risinājumiem, kas nodrošina augstāku rentabilitāti, funkcionalitāti un darbības ātrumu. Lielām organizācijām būtiskas ir arī pārdomātas pārvaldības iespējas un izmaksu ekonomija, savukārt mazie uzņēmumi vēlas iegūt modernākus bezvadu drukāšanas risinājumus.

 

“MultiXpress 7 printeris nodrošina augstāku produktivitāti, efektivitāti un arī izmaksu ekonomiju,” skaidro Samsung Electronics Baltics biznesa klientu departamenta vadītājs Sergejs Kostjučenko. “Turklāt mūsdienās darba vide kļūst arvien mobilāka, ļaujot strādāt no jebkuras vietas. Tāpēc MultiXpress 7 iekārtā mēs esam apvienojuši lietošanas ātrumu ar plašākām savienojumu iespējām un kvalitāti, kādu pieprasa uzņēmumi.”

 

Līdz ar MX7 drukas iekārtas prezentāciju Samsung iezīmē mobilajām ierīcēm pielāgotu drukas risinājumu attīstīšanu. Šī ir tirgū pirmā A3 formāta daudzfunkcionālā iekārta, kas aprīkota ar četrkodolu procesoru, kas nodrošina ātru un vieglu drukāšanu, faksa sūtījumu apstrādi un dokumentu skenēšanu.

 

Īsāks gaidīšanas laiks un augstāka produktivitāte

MX7 drukas iekārtā iekļautais četrkodolu procesors (+DSDF) paaugstina darbības efektivitāti un samazina gaidīšanas laiku. Printerim nepieciešamas vien 18 sekundes, lai ieslēgtos un sagatavotos darbam, un nieka 12 sekundes, lai pamostos no miega režīma. Pat maksimālā ātrumā printeris nodrošina augstvērtīgu izdrukāto attēlu kvalitāti ar 1200 dpi izšķirtspēju. Pirmo melnbalto lapu tas spēj izdrukāt jau trīs sekundēs, savukārt krāsu dokumenta izdrukai nepieciešamas vien 4,5 sekundes.

 

MX7 nodrošina arī ievērojami īsāku dokumentu skenēšanas laiku – 120 vienpusēji attēli minūtē un 240 divpusēji attēli minūtē. MX7 ir aprīkots arī ar Bluetooth Low Energy bezvadu savienojuma atbalstu, ļaujot lietotājiem viegli pieslēgties printerim un ātri veikt izdrukas, līdz ko viņi atrodas ierīces tuvumā.

 

Smart UX 2.0: viedākam un daudz drošākam biznesam

MX7 iekārta ir aprīkota ar 10,1 collu ekrānu, kurā uz Android platformas bāzes pieejama Samsung Smart UX 2.0 lietotājsaskarne. Ekrāns ir arī grozāms, lai varētu ērtāk aplūkot drukājamos dokumentus, kā arī iekārtas funkcionalitāti iespējams papildināt ar Samsung printera aplikāciju veikalā pieejamajām aplikācijām. Korporatīvie lietotāji var izvēlēties nepieciešamo rīku no plašā aplikāciju klāsta, piemēram, Workbook Composer vai Smart Service aplikāciju, kas radīta vēl efektīvākam darbam ar  iekārtu.

 

Smart UX Center lietotājsaskarnes vidē ir pieejama Workspace Cloud funkcija, kas ļauj apskatīt un rediģēt dokumentus uz praktiski jebkuras ierīces. Augstākai drošībai uzņēmumi var izmantot Tray Locking Kit funkciju – tā ir pirmā digitālās drošības funkcija, kas pasargā konfidenciālus izdrukātos dokumentus.

 

Augsta veiktspēja apjomīgiem drukas darbiem

MX7 drukas iekārta ir radīta patiesi intensīvam darbam – tā spēj izdrukāt līdz pat 300 000 lapu mēnesī. Tajā tiek izmantotas lielas ietilpības tonera kasetnes, kuras spēj nodrošināt līdz pat 30 000 krāsainu un līdz pat 45 000 melnbaltu lapu izdruku. Ir pieejamas arī citas iebūvētās funkcijas laika ietaupīšanai kā, piemēram, automatizēts dokumentu skavotājs, kurš spēj saspiest 60 papīra lapas vai arī izveidot 80 lapu brošūru.