RezervesDALAS24.lv

Tūrisms / Viesnīcas / Tūrisms / Viesnīcas

Jauna iespēja ceļotājam – apdrošināšana īsziņā, atrodoties ārvalstīs

Jauna iespēja ceļotājam – apdrošināšana īsziņā, atrodoties ārvalstīs
KRUSTTEVS.COM · 14.12.2012. 10:49

Pateicoties tam, ka šogad starp Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām ir tikai divas darba dienas, daudzi Latvijas iedzīvotāji izvēlas ņemt atvaļinājumu un doties uz ārzemēm ceļojumā. Vadošātūroperatora “Tez Tour” dati liecina, ka šogad par 22% ir palielinājies to iedzīvotāju skaits, kuri svētkus pavadīs ārvalstīs.

 

 

Latvijā lielākās apdrošināšanas sabiedrības BALTA statistika rāda, ka vairāk nekā puse no ceļotājiem (53%) neapdrošinās, dodoties ārpus Latvijas robežas. Tas nozīmē, ka liela daļa ceļotāju pakļauj sevi riskam un iespēja pēdējā brīdī ar īsziņas palīdzību tomēr nodrošināties pret iespējamās nelaimes radītajiem izdevumiem ir aktuāls pakalpojums plašam ceļotāju lokam.

 

Ar šī pakalpojuma palīdzību iedzīvotāji varēs veikt ceļojumu apdrošināšanu ar īsziņu brīdī, kad jau ir izbraukuši no valsts. Šāda iespēja līdz šim Latvijā nebija pieejama, un jaunais pakalpojums piedāvā pirmo reizi ceļotājiem, sūtot īsziņu, apdrošināties pat pēc izbraukšanas no savas mītnes zemes. Tāpat “Tele2” ir pirmais mobilo sakaru operators Latvijā, kurš sāk piedāvāt apdrošināšanas pakalpojumus saviem klientiem.