RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Parīzē prezentēs pirmo priekšpiedziņas „BMW”

Parīzē prezentēs pirmo priekšpiedziņas „BMW”
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 08.06.2012. 15:42

Jaunā Bavārijas autoražotāja izlolotās paaudzes „BMW 1 Series” konceptauto prezentācija gaidāma Parīzes autoizstādē, un šis koncepts kļūs par „bavāriešu” debitantu divās nozīmēs – tas būs pirmais „BMW” ar priekšpiedziņu, turklāt būvēts uz vienas platformas ar „Mini”.

 

Vietne auto.vesti.ru informē - UKL jeb bāzes līmeņa platforma, ko „BMW” inženieri izstrādājuši sadarbībā ar kolēģiem no „Mini”, Parīzē tiks atrādīta kā pamats konceptam „1 Series GT”.

 

Plānots, ka pēc kāda laika šis priekšpiedziņas modelis tiks ražots sērijveidā, turklāt zem motora pārsega tam būs iebūvēts jauns trīscilindru 1,5 litru un aptuveni 150 ZS benzīna dzinējs. Izskanējusi informācija, ka šis dzinējs tiks izmantots arī „Mini” automobiļos.

 

Sagaidāms, ka pirmais priekšpiedziņas „bembis” pārdošanā nonāks 2014.gada beigās. Ražotājs lēš, ka ar šāda modeļa laišanu tirgū izdosies ievērojami kāpināt pārdošanas apjomus. Pēc plašāk neatklātas formulas aprēķināts, ka ik gadu par priekšpiedziņas „BMW” īpašniekiem varētu kļūt aptuveni 100 000 cilvēku.