RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Pie „Alfas” notiks „Hyundai” testa braucienu dienas

Pie „Alfas” notiks „Hyundai” testa braucienu dienas
Foto: No speedlor.com.
KRUSTTEVS.COM · 13.06.2012. 00:10

No 14. - 16.jūnijam pie t/p „Alfa” „Hyundai” oficiālais pārstāvis Latvijā „Auto Halle” sadarbībā ar importētāju „Hyundai Motor Baltic” organizē „Hyundai” testa braucienu dienas, dodot iespēju visiem interesentiem apskatīt un izmēģināt jaunākos „Hyundai” modeļus: jaunās paaudzes „i30”, elegantos „i40”, sportisko „Veloster” un pilsētas apvidnieku „iX35”.

 

Kā norāda „Auto Halles” mārketinga speciālists Niks Jaunzems, šīs būs trīs dienas, kad tikties ar visiem „Hyundai” interesentiem un potenciālajiem klientiem, lai iepazīstinātu un dotu iespēju izmēģināt jaunākos „Hyundai” modeļus darbībā un ļautu pārliecināties par to kvalitāti. Visi, kas dosies izmēģinājuma braucienā, saņems izdevīgu cenu piedāvājumu, kā arī piedalīsies izlozē ar galveno balvu „Hyundai i40 Sedan” uz nedēļas nogali ar pilnu bāku.

 

Pasākumā īpaša vieta būs arī interesentu atvasēm, kuras varēs darboties rotaļu stūrītī, kamēr vecāki dosies testa braucienā, sola organizatori. Testa braucieni notiks t/p „Alfa” C ieejas ceturtdien un piektdien no pulksten 12 – 20 un sestdien no 10 – 18.