RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Moller Auto Lidosta Volkswagen centrs atzīmē gada jubileju ar vairāk kā 450 pārdotiem auto

Moller Auto Lidosta Volkswagen centrs atzīmē gada jubileju ar vairāk kā 450 pārdotiem auto
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.09.2012. 10:55

Autocentram Moller Auto Lidosta Volkswagen apritējis viens gads, – tā laikā pie jauna auto tikuši vairāk kā 450 klientu. Par godu šim notikumam no 21. līdz 22. septembrim autocentrā notiks svinības, kā ietvaros apmeklētāji varēs baudīt svētku cienastu, izmēģināt jaunos Volkswagen modeļus darbībā un saņemt vērtīgas dāvanas.

 

„Gads ir bijis panākumiem bagāts, ko apliecina teju pustūkstotis pārdotu jaunu auto. Moller Auto Lidosta Volkswagen ir strauji augošs dīlercents, kurš mērķtiecīgi mēnesi pēc mēneša paplašina savu klientu loku, kam galvenais priekšnosacījums ir profesionāls serviss un atsaucīgi darbinieki. „Esam izvirzījuši mērķi kļūt par vienu no vadošajiem Volkswagen dīleriem Latvijā. un”, saka Ilgvars Ļubka, Moller Auto Lidosta Volkswagen dīlercentra vadītājs.

 

Atzīmējot gada jubileju, autocentrs līdz 29. septembrim klientiem piedāvā bezmaksas automašīnas diagnostiku un Moller naudu servisā veicamajiem darbiem, 10% ietaupījumu uz jaunām ziemas riepām, 25% atlaidi uz automašīnas aksesuāriem, iespēju izvēlēties no noliktavas vai komplektēt jauno Volkswagen ar īpašo gada jubilejas piedāvājumu (jebkuram Volkswagen modelim ieguvums 9% no standarta cenas), kā arī – pērkot jebkuru lietotu automobili, dāvanā – jauns ziemas riepu komplekts.

 

Šī gada beigās Moller Auto Lidosta Volkswagen, tāpat arī citu VW dīleru salonos nonāks jaunais Volkswagen Golf 7, tādējādi sniedzot būtisku atbalstu Volkswagen līderpozīcijai kompaktklasē Latvijas un Eiropas automašīnu tirgū.

„Uz nākotni raugāmies optimistiski, jo auto tirgus tendences liecina par stabilām izaugsmes iespējām. Tas skaidrojams ar to, ka kopējā ekonomiskā situācija valstī ir nostabilizējusies, sekmējot maksātspējas uzlabošanos privātajā un komercdarbības sektorā. Latvijas uzņēmumu automašīnu parki bieži ir novecojuši, jo, lai pārlaistu krīzi, uzņēmumi bieži vien izvēlējās turpināt braukt ar esošajām automašīnām ilgāk, kas šobrīd ir novedis pie paaugstinātiem uzturēšanas izdevumiem šiem auto. Ņemot vērā, ka šobrīd liela daļa uzņēmumu izjūt ekonomisko atlabšanu, tie var atļauties veikt autoparka nomaiņu. Prognozējam, ka  ievērojama daļa uzņēmumu tuvāko divu trīs gadu laikā veiks intensīvu autoparka nomaiņu, samazinot tekošās izmaksas”, secina Ansis Valdovskis Moller Auto Lidosta Volkswagen automobiļu tirdzniecības vadītājs.

 

Nav noslēpums, ka uzņēmumi cenšas ietaupīt uz degvielas patēriņu un domā par apkārtējo vidi. Ar Volkswagen ir iespējams būtiski samazināt izmešu daudzumu, tai pat laikā ietaupīt uz zemajiem degvielas patēriņiem, izvēloties THINK BLUE un BLUE MOTION TECHNOLOGIES – inovācijas no Volkswagen.

 

Volkswagen kā automobilis ir viens no izdevīgākajiem, atliek vien veikt tā dzīves cikla aprēķinus. TCO (total cost of ownership) jeb auto dzīves cikla izmaksu aprēķins ir metodoloģija, kurā ņemtas vērā visas auto izmaksu pozīcijas auto dzīves cikla laikā (3-5 gadi), lai aprēķinātu vidējās auto izmaksas mēnesī. Metodoloģija ir vispārināma un ar tās palīdzību ir iespējams salīdzināt dažādu marku un modeļu automašīnas, lai izvēlētos izdevīgāko. Svarīgākās pozīcijas ir cena, servisa izdevumi lietošanas laikā, atlikusī vērtība. Aplūkojot atsevišķi, Volkswagen automašīnas cena ne vienmēr būs lētāka, taču summējot kopējie izdevumi būs vieni no izdevīgākajiem tirgū.