RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

„Auto Blitz” svin dzimšanas dienu un prezentē „Opel Mokka”

„Auto Blitz” svin dzimšanas dienu un prezentē „Opel Mokka”
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 10.12.2012. 15:41

Lai arī Auto Blitz autosalons darbojas tikai kopš pagājušā gada rudens, tam ir izdevies sasniegt ievērojamu tirgus daļu - šī gada pirmajos deviņos mēnešos „Auto Blitz” ir pārdevis 165 jaunas „Opel” automašīnas, kas veido 40% no Latvijā pārdotajiem „Opel” šajā periodā.

 

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ģirts Zemītis par sasniegto pauž gandarījumu par tik īsā laikā sasniegto un uzsver, ka tas ir lielisks pierādījums komandas profesionalitātei un varēšanai.

 

„Esam piegādājuši jaunas „Opel” automašīnas vairākiem korporatīvajiem klientiem, tajā skaitā skaitā auto nomas uzņēmumiem [...], kā arī uzvarējuši vairākos valsts iestāžu izsludinātajos konkursos [...]. Arī pēcpārdošanas jomā mums ir lieliski panākumi, kam pamatā ir augsti profesionāla komanda, individuāla pieeja ikkatram klientam un arī elastīga cenu politika. Protams, mēs neapstājamies pie sasniegtā un turpinām aktīvu pārdošanu,” piebilst Ģ.Zemītis.

 

„Auto Blitz” vadītājs prognozē, ka ar šoruden sagaidītajiem modeļiem „Opel Astra” sedanu un „Opel Mokka” izdosies aizpildīt tās tirgus nišas, kur līdz šim no „Opel” puses nav bijis piedāvājuma, tādējādi palielinot kopējo uzņēmuma tirgus daļu. Piebilstams, ka „Opel Mokka” jau ir apskatāms uzņēmuma salonā.