RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Muskuļu demonstrēšana, peņa kompensēšana jeb KO par vīrieti PASAKA viņa AUTO

Muskuļu demonstrēšana, peņa kompensēšana jeb KO par vīrieti PASAKA viņa AUTO
Foto: netcarshow.com
KRUSTTEVS.COM · 23.12.2012. 19:24

Vai esat brašs kungs ar izsmalcinātu gaumi par kura uzmanību cīnās “galvu mednieki”, vai varas izsalcis vienpatis ar slāpēm pēc benzīna? Ārzemju mediji izstrādājuši personību raksturojumu, par pamatu ņemot kungu izvēlētās automašīnas. 

 

Švītīgs izpildītājs


Šim kungu tipam svarīga ir performance, lai gan tas nav pats svarīgākais. Auto greznība demonstrē personības varu, enerģiju un citu saņemto apbrīnu. Lai gan kungi šīs mašīnas visbiežāk ir nopelnījuši ar savu darbu. Viņi reti pārkāpj ceļa “sarkanās līnijas”, bet nepieciešamības gadījumā var “ielikt tādu kloķi”, ka maz neliksies.

 

Šeit iederas "Aston Martin Vanquish", "Maserati MC Stradale", "Jaguar XKR", "Bentley GT Supersport".

 

Aston Martin Vanquish

 

 

Maserati MC Stradale

 

 

Ātrie, bezgaumīgie, kaislīgie


Šim kungam piestāvēs zelta ķēde un lielām krūšu formām apveltīta, vismaz, trešā sieva. Kungi izvēlas transportlīdzekļus ar nosacījumu: tam jārada respekts. Patiesībā, visbiežāk tie ir kārtīgi darba auto, neatkarīgi no tā, cik ekstravagants ir to īpašnieks. No šiem kungiem var sagaidīt gan mīlestību, gan naidu, turklāt abus vienādās devās.

 

Šeit iederas "Ferrari F12berlinetta", "Lamborghini Gallardo Superleggera", "Ferrari 458 Italia", "Lamborghini Aventador".

 

Ferrari F12berlinetta

 

 

Lamborghini Aventador

 

 

 

Varas vērtība


Lats pie lata, eiro pie eiro... Šiem kungiem svarīgi demonstrēt savus “muskuļus”. Turklāt tā, lai neviens nespēj to nepamanīt.

 

Šeit iederas "Chevrolet Corvette ZR1", "Nissan GT-R".

 

Chevrolet Corvette ZR1

 

 

Spēka demonstrēšana


Daudzi varētu pasmaidīt, dzirdot, ka vienā kategorijā ierindojas "Veyron", "Mustang" un "Viper". Taču visām šīm automašīnām ir viena kopīga iezīme – viltība jaudas kompensācijā. Iespējams, šo mašīnu izvēle ir cieši saistīta ar peņa spēju kompensēšanu.

 

SRT Viper GTS

 

 

Precīzie


Tiem, kuri pērk "Porsche", acīmredzami nav ne jausmas, ko viņi dara – auto tiek izvēlēts statusa precizēšanai. Taču "Porsche" ir automobilis, salīdzinot ar kuru, tiek vērtēti visi pārējie. Šiem auto nereti pietrūkst vizuālo ekstru, taču tā nav  mašīna citiem uzmanības gūšanai, tā ir mašīna autovadītājam.

 

Porsche GT2 RS

 

 

Jūsu rīcībā vēl nav neviens no minētajiem? Nesatraucieties, pirmkārt, jums viss vēl priekšā, otrkārt, tiklīdz būs veco bmw, opelīšu un fordu pētījums – mēs jūs informēsim.