RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

RENAULT CAPTUR: PILSĒTAS IKDIENAS KROSOVERS

RENAULT CAPTUR: PILSĒTAS IKDIENAS KROSOVERS
Foto: auto.fanpage.it
KRUSTTEVS.COM · 15.01.2013. 12:12

Renault iepazīstina ar Captur, pirmo zīmola pilsētas krosoveru, kurš būs īpaši pamanāms, pateicoties:

  • Izteiksmīgajam dizainam, kas raksturīgs SUV;
  • Salona plašumam un modularitātei, kas raksturīga MPV;
  • Izveicībai un braukšanas baudai, kas līdzvērtīga kompaktam universālim.

 

Pēc jaunā Clio dizaina atjaunošanas, modelis Captur iezīmē nākamo soli jaunajā Renault dizaina stratēģijā, kura tiek ieviesta Laurena Van den Akera (Laurens Van den Acker) vadībā.

 

“Renault Captur ir kompakts un vienkāršs krosovers, kas ir draudzīgs lietotājam. Tā lielākais ieguvums ir Renault gēni…,” norāda Benuā Bohards (Benoît Bochard), A/B segmenta produktu klāsta direktors. 

 

Renault Captur – krosovers no ārpuses


Renault Captur līdzenās, plūstošās un līdzsvarotās formas raksturo pašpārliecinātu, bet vienlaikus neuzbāzīgu personību. Modeļa robustā un galantā izskata iedvesmas avots ir Captur koncepta automašīna, no kuras Renault ir pārņēmis gan dizaina garu, gan atmiņas raisošo nosaukumu. Jaunā Renault krosovera līnijas ir vienkāršas, taču tā uz priekšu izvērstais vējstikls uzsver automašīnas dinamiskumu.

 

Kompakto izmēru, paaugstinātā klīrensa, lielāka diametra riteņu un riteņu arku kombinācija ļaus pilnvērtīgi izbaudīt ikdienas braukšanas baudu.

Renault Captur būs samērā viegli pielāgot, un oriģināli tas tiek piedāvāts ar divu toņu krāsojumu, tādējādi radot pievilcīgu kontrastu starp jumtu, jumta balstiem un virsbūves krāsojumu.

 

Renault Captur – MPV salons


Neskatoties uz kompaktajiem izmēriem (garums 4,12m), Renault Captur rada sajūtu par plašu salonu, ko papildus uzsver uz priekšu izvērstais vējstikls un dāsnās salona dimensijas.

 

Modeļa ekskluzīvais un krāsainais salons ir silts un nomierinošs, un pirmo iespaidu paspilgtina salona īpašo risinājumu izvēle, kas saistīta ar krāsām un motīviem.

 

Renault Captur piedāvātais aprīkojums atbilst MPV modeļu klasei, piemēram, pielāgojama autovadītāja pozīcija, plašs bagāžas nodalījums, modulārs salons un inovatīvi sīklietu nodalījumu risinājumi.

 

Standarta Renault Captur aprīkojuma specifikācija atbilst nākamā segmenta modeļu aprīkojumam, ieskaitot iekāpšanu bez atslēgas, kalnā braukšanas asistentu, aizmugurējos parkošanās sensorus u.c.

 

Pieejama būs arī jaunā mērinstrumentu panelī iebūvētā Renault R-Link skārienjūtīgā multimediju planšete, skaņu sistēma ar sešiem skaļruņiem, Bluetooth® savienojums, mūzikas straumēšanas funkcija un Arkamys® skaņas pakete.

 

Renault Captur – izveicība un braukšanas bauda


Renault Captur ir veidots uz tās pašas platformas, uz kuras jaunais Clio, kas atzīta par vienu no labākajām B-segmenta automašīnu platformām, nodrošinot patiesu baudījumu. Šis modelis nodrošina klasē labāko dinamiku.

 

Modelim pieejamie benzīna un dīzeļdzinēji, kuru izstrādei izmantotas Renault augstākās tehnoloģijas, nodrošinās klasē zemāko degvielas patēriņu un CO2 emisija būs tikai 96g/km.

 

Renault Captur tiks ražots Renault Valladolidas rūpnīcā Spānijā, un plašākai publikai tas tiks prezentēts Ženēvas auto izstādē, kas notiks martā.