RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Atos Worldline interneta automašīnu revolūcijas laikā sadarbojas ar Renault

Atos Worldline interneta automašīnu revolūcijas laikā sadarbojas ar Renault
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 11.07.2013. 15:21

Atos un Renault tirgū ir pazīstami, kā galvenie spēlētāji mobilitātes un ar tīklu savienotu automašīnu lauciņā. Gartner pozicionē Atos, kā Eiropas līderi mobilitātes servisu pasaules mēroga piegādē. Tostarp pētījums SBD’s Connected Car Guide, kas tika veiks pērnā gada martā unko veica speciālistu firma SBD, ierindo Renault starp TOP 3 ar tīklu savienoto automašīnu ražotājiem Eiropas tirgū.

 

Žans – Francis Martins (Jean-François Martin), Renault Services International direktors norāda: “Mūsu attiecības ar laiku un telpu strauji mainās, mēs kļūstam ar vien mobilāki un prasīgāki, arī ieskaitot to laiku, kad mēs esam mašīnā. Ar R-Link Renault pircējiem vēlas piedāvāt ne tikai mašīnu, kas tiem piestāvētu, bet papildus arī jaunākos personalizētos un interaktīvos servisus par labāko cenu, izveidojot globālu partneru ekosistēmu ar veiksmīgu biznesa modeli. Atos Worldline, pateicoties savam redzējumam par mūsu tirgu, stingrajai inovāciju kapacitātei un pilna servisa mobilitātes piedāvājumam, sevi ir pierādījuši, būdami mūsu partneri no projekta sākuma, atzīmējot atdalīšanos no Renault tradicionālās prakses un jaunas ēras sākšanos attiecībās ar klientiem.”

 

Ambīcijas un stingrs programmas laika grafiks ir ļāvis Atos Worldline demonstrēt tā kapacitāti, kā arī mobilizēt visas uzņēmuma profesionālās un tehnoloģiskās prasmes.

 

Atos Worldline, pateicoties tā kapacitātei un vispasaules novietojumam mākoņu un maksā-par-lietošanu (pay-per-use) tirgos, ir spējuši savas ambīcijas padarīt par realitāti, balstoties uz pieredzi servisa platformu pakalpojumos, kontekstuālajā mobilitātē, M2M un Connected Machines, kā arī e-komercijā un maksājumos. Paļaujoties uz telekomunikāciju operatoru Orange, kas piedāvā savu internacionālo tīklu, alianses un globālos viesabonēšanas līgumus, Atos Worldline piedāvātais serviss iekļauj atzītu kompetenci mobilajos tīklos un savienojumos.

 

Marks – Henri Desports (Marc-Henri Desportes), Atos izpildkomitejas loceklis uzsver: “Kā ilgstoši Renault partneri, mēs esam lepni atbalstīt R-Link projekta konstrukciju, kura mērķis ir uzlabot vadītāja un pircēja attiecības, ieviešot jaunus kontekstuālas mobilitātes servisus. Mobilitāte priekš Atos ir stratēģiska investīciju nozare. Mēs palīdzam saviem klientiem izveidot tiešu un noturīgu pārsvaru kontekstuālos mobilos servisos, kas paver jaunas iespējas visiem biznesa sektoriem. Mūsu atvērtā, robustā, pielāgojamā un elastīgā platforma var integrēt visa veida satura un servisu piegādātājus, ļaujot ģenerēt jaunas peļņas plūsmas, kā arī uzlabot klienta apmierinājumu caur ienākumu un riska dalīšanas modeli.”

 

Atos Worldline paļaujas uz Orange Business Services īpašajām profesionālajām prasmēm, kad tas tiek saistīts ar internacionālu savienojamību. Orange Business Services piegādās M2M SIM kartes, kas būs integrētas Renault automašīnu M2M ierīcēs, kā arī piedāvās saistošus abonēšanas pakalpojumus. Dati, kas tiek sūtīti starp automašīnu un Atos Worldline platformu, tiks laisti caur drošu sistēmu Orange mobilajos tīklos un tā Eiropas partneru tīklos. Pateicoties Orange Business Services internacionālajam tīklam, kas ir viens no lielākajiem pasaulē, un globāliem viesabonēšanas līgumiem, Renault klienti var izmantot R-Link servisus visā Eiropā un arī ārpus tās.

 

Inovācijas balva

Katru gadu, Renault-Nissan Purchasing Organization(RNPO) rīko tā Piegādātāju balvu. 2013. gada 17. jūnijā Inovāciju balva tika piešķirta Atos par R-Link, kas ļauj Renault piedāvāt risinājumu, ar kura palīdzību iespējams pārdot ar internetu saistītus servisus un būt priekšgājējiem auto industrijā.

 

Par Atos Worldline

Atos Worldline savieno Atos pamata kompetenci Transnacionālajos servisos ar 40 gadu pieredzi un un zināšanām maksājumu industrijā. Kā līderis end-to-end servisos svarīgām elektroniskām transakcijām, Atos Worldline ir specializējies elektronisko maksājumu servisos (ieskaitot izdošanu, iegūšanu, termināles un karšu, kā arī bez karšu maksājumu risinājumus un to apstrādi), e-servisus klientiem, iedzīvotājiem un komūnām, kā arī servisus finansiāliem tirgiem. Atos Worldline ir apņēmušies turpināt R&D un inovācijas procesu, lai klienti varētu iegūt jaunākos un labākos risinājumus, tostarp spētu būtu sava tirgus līderi. Atos Worldline 2012. gadā guva 927 miljonus eiro lielu peļņu un nodarbina 5 300 cilvēkus visā pasaulē. Papildus informāciju, lūdzu, meklējiet: atosworldline.com

 

Par Atos

Atos SE (Societas europaea) ir internacionāla informāciju tehnoloģiju pakalpojumu kompānija ar 76 400 darbiniekiem 47 valstīs, tostarp 2012. gadā ikgadējā peļņu sasniedza 8.8 miljardus eiro. Apkalpojot globālo klientu bāzi, Atos piedāvā jaunākās tehnoloģijas transnacionālos pakalpojumos, konsultācijas un tehnoloģiskos servisus, sistēmu integrācijas un pārvaldības pakalpojumus. Ar tā dziļajām tehnoloģiskajām prasmēm un zināšanām par industriju, darbība tiek orientēta uz klientiem sekojošos tirgus sektoros, piemēram, ražošanā, mazumtirdzniecībā, veselības, transporta un finansiālie pakalpojumi, telekomunikācijas, mediji un tehnoloģija; enerģija un rīki. Atos fokusējas uz biznesa tehnoloģijām, kas spēcina un palīdz organizācijām izveidot viņu nākotnes formu. Tas ir Starptautiskais informācijas tehnoloģiju partneris (Worldwide Information Technology Partner) Olimpiskajās un Paraolimpiskajās spēlēs, kā arī ir minēts Parīzes „Eurolist” tirgū. Atos darbojas arī zem Atos, Atos Consulting & Technology Services, Atos Worldline un Atos Worldgrid zīmoliem.

 

Par Renault

Renault grupa, kas pārstāvēta 118 valstīs, projektē, izstrādā, ražo un pārdod pasažieru automašīnas un vieglos komerciālos transportlīdzekļus zem Renault, Dacia un Renault Samsung Motors zīmoliem. Lai tiktu galā ar izaicinājumiem, kas sagaida auto industriju gan vides, gan ekonomiskajiem, Renault uzlabo esošās tehnoloģijas ar jaunākās paaudzes efektīviem oglekļa dzinējiem, ieviešot revolucionāro „Nulle Emisiju” programmu. Renault ir izlaiduši nulle-emisiju automašīnu spektru, kas sevī iekļauj Fluence Z.E. un Kangoo Z.E. (izlaisti 2011. gadā), Twizy (inovatīvs pilsētas tipa kvadracikls izlaists 2012. gadā) un ZOE (nonāks pārdošanā 2013. gadā). Šis automašīnu spektrs ienes inovācijas plašajā motoru pasaules publikā. Savukārt ar tā partneri Nissan, Renault mērķē uz līdera pozīciju nulle emisiju automašīnu masu tirdzniecībā.