RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Renault Ģimeni papildina stilīgā MÉGANE

Renault Ģimeni papildina stilīgā MÉGANE
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 06.09.2013. 15:41

Jaunais Mégane izskats plašākai publikai tika atrādīts neilgi pirms oficiālās prezentācijas Starptautiskajā Frankfurtes auto šovā.

 

Tā kā Renault turpina izvērst savu jauno dizaina identitāti visu modeļu klāstos, beidzot ir pienākusi Mégane līnijas kārta iemiesot sevī zīmola jaunāko priekšgalsistēmu stilu.

 

Izmaiņas nodrošina lielāku vienotību starp Mégane Hatchback, Mégane Estate un Mégane Coupé priekšgaliem, kas ietver to pašu buferi un motora pārsegu, kaut gan katra versija saglabā savu līdzšinējo atšķirīgo identitāti. Tostarp automašīnas ir aprīkotas ar jauniem eliptiskiem lukturiem.

 

Jaunā stila identitāte ir izmantota arī sportisko automašīnu dizainā. Mégane R.S. un Mégane GT automašīnās jaunā dizaina identitāte ir vēl pamanāmāka. Šīs automašīnas izceļas ar dinamiskāku stāju un jaunu priekšgala dizainu, kā arī jauniem priekšējiem lukturiem ar melni spīdīgiem acu plakstiņiem.

 

Šie Renault jaunumi pārdošanā Eiropā būs pieejami nākamā gada pirmajā ceturksnī. Tostarp laika gaitā šie modeļi būs pieejami arī citos tirgos.