RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Nissan sola pārsteigumiem bagātu nedēļas nogali

Nissan sola pārsteigumiem bagātu nedēļas nogali
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 03.07.2014. 12:50

5. jūlijā no 10:00 līdz 20:00 un 6. jūlijā no 10:00 līdz 18:00 pie tirdzniecības parka „Alfa” C ieejas Nissan atraktīvā pasākuma ietvaros būs iespējams izbaudīt interesantas un trakulīgas aktivitātes visai ģimenei, piedaloties īpašajiem viesiem Gintam Grāvelim un Intaram Rešetinam.

 

Apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt brīvo kritienu un saņem fotogrāfiju, kas to pierādīs, izveidot manikīru vasarīgās krāsās, nodoties spēlēm Eiropas futbola čempionāta noskaņās, uzlādēt telefonu vai planšeti un baudīt kafiju, nesteidzīgi iepazīstoties ar jaunajiem un inovatīvajiem Nissan modeļiem – Juke, X-Trail, Pulsar, Qashqai, Micra, Note un 100% elektriskajiem Nissan automobiļiem. 6. jūlijā no 12:00 līdz 14:00 pasākuma viesus izklaidēs un par īpašu pārsteigumu dāmām rūpēsies Gints Grāvelis un Intars Rešetins, kurus labi pazīstam no raidījuma „Tikai ar ielūgumiem”.

 

Nissan piedāvās iepazīties ar jauno, dinamisko krosoveru Juke, lielisko izturības un stila kombināciju X-Trail, aizraujošo un drošo Qashqai, kas sevi lieliski pierādījis pilsētā, komfortablo un racionālo Note, pilsētas auto Micra, kas ļaus izpausties ikviena personībai tā personalizēšanā, kā arī apskatei būs pieejams elektromobilis Leaf un pārdošanā vēl neesošais, pavisam karstais Nissan jaunums Pulsar.