RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Domenikss prezentē jauno ģimenes automašīnu Mercedes-Benz V-klasi

Domenikss prezentē jauno ģimenes automašīnu Mercedes-Benz V-klasi
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 11.11.2014. 18:59

Piektdien, 7. novembrī, Domenikss auto salonā ar iespaidīgu Intara Busuļa koncertšovu publikai tika prezentēti Mercedes-Benz V klases jaunie koncepti – Sports, Atpūta un Bizness.

 

Prezentācijas pasākumā piedalījās vairāk nekā 400 Mercedes-Benz fani un draugi, sabiedrībā zināmas personības un uzņēmēji. “Jaunā V-klase ir augsta līmeņa komforta, drošības un nepārspējamas braukšanas pieredzes garants. Mercedes-Benz radījis līdz šim pārliecinošāko automašīnu mikroautobusu segmentā, kas ir interesanta ne tikai uzņēmējiem, bet arī aktīva dzīvesveida cienītājiem un ģimenēm. Tas ir universāls minivens, kuram nav līdzvērtīga auto,” iepazīstina SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

 

Automašīnas prezentācijā tika demonstrēti trīs koncepti - ģimenes, sporta un biznesa, tā atklājot V-klases īpašības un pārdomāto komplektāciju. Pasākuma viesiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jaunāko Mercedes-Benz automobili, bet arī baudīt īpašu Intara Busuļa koncertprogrammu, ko skatītāji uzņēma ar sajūsmu un vakars noslēdzās ar dejām.

 

Mercedes-Benz V-klase ir automašīna visiem – tās raksturs spēj pārliecināt aktīvas dzīves cienītājus un tos, kas augstu novērtē komfortu un drošību. Jaunā V-klase pārsteidz ar mūsdienīgu dizainu un pārliecinošu tehnisko sniegumu, pierādot, ka elegantas un dinamiskas var būt arī lielizmēra automašīnas. Unikālo V-klasi Domenikss auto salonā iespējams aplūkot un iepazīt jau tagad. Tā cena Latvijā, sākot no 37900 Eiro.

 

Papildu informāciju par Mercedes-Benz V-klases automašīnām un to pasūtīšanas iespējām Latvijā iespējams saņemt Domenikss auto salonā, Rīgā, Krasta ielā 34 vai mājas lapā www.mercedes-benz.lv.