RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Kia jaunākie modeļi saņem GOOD DESIGN prestižās dizaina balvas

Kia jaunākie modeļi saņem GOOD DESIGN prestižās dizaina balvas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.01.2015. 08:00

Kia Motors saņēmis prestižās GOOD DESIGN balvas transporta kategorijā, turklāt trīs uzreiz, par visiem saviem jaunākajiem modeļiem – Kia K900 (atsevišķas valstīs pazīstams ar nosaukumu ‘K9’ vai ‘Quoris’), Soul EV un konceptu GT4.

 

KIA balvas saņēma šadās kategorijās: 

 

1) Kia K900, Soul EV un GT4 Stinger modeļi saņēmuši apbalvojumu transporta kategorijā.

 

2) Ikgadējā dizaina balva slavina gada izcilākos dizaineru veikumus.

 

3) Produktu vērtēšanas kritēriji sevī ietver dizainu, tehnoloģijas, formu, materiālus, funkcionalitāti, efektivitāti un pat vides aspektu. 

 

Uzvarētājus noteica GOOD DESIGN žūrija, kuru pārstāvēja neatkarīgie dizaina nozares profesionāļi, nozares speciālisti un žurnālisti, vērtējot tos pēc vairākiem kritērijiem – inovatīvs dizains, jaunas tehnoloģijas, forma, materiāli, konstrukcija, kopējais koncepts, funkcionalitāte, pārstrādes iespējas, energoefektivitāte un ekoloģiskums.

 

Sons Nam Lī (Soon-Nam Lee), Kia Motors Ārvalstu mārketinga grupas viceprezidents: “Šīs trīs GOOD DESIGN balvas ir kā vēl viens apliecinājums patiesi lieliskam Kia Motors dizaina komandas darbam iepriekšējā gadā, saņemot vairākas balvas tieši par jaunākajiem Kia modeļiem. Soul EV un GT4 Stinger var lepoties ar pārsteidzošāko un vienlaikus populārāko dizainu, kādu mēs esam radījuši, savukārt K900 dizains apbur ar klasikas un mūsdienu pasaules savienojumu vienā veselumā. GOOD DESIGN balvas ir kā apliecinājums mūsu dizaina komandas izcilībai.”

 

Kia dizaineru komanda, kuru kopš 2006.gada vada Peters Šraiers (Peter Schreyer), ir saņēmusi ekspertu atzinību un virkni apbalvojumus par inovatīvo pieeju un ieguldījumu Kia zīmola attīstībā.

 

GOOD DESIGN balvu programma izveidota 1950.gadā, lai slavinātu izcilākos dizaineru veikumus 25 dažādās produktu kategorijās. Būtiski akcentēt, ka GOOD DESIGN apbalvojuma saņēmēju klāstā ir ļoti plašs produktu spektrs, sākot no papīra saspraudes līdz Boeing 787 Dreamliner un pat NASA kosmosa kuģim.