RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

Kia Sportage izcīna uzvaru mazo SUV klasē 2015.gada J.D. Power pētījumā par uzticamākajiem auto

Kia Sportage izcīna uzvaru mazo SUV klasē 2015.gada J.D. Power pētījumā par uzticamākajiem auto
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 02.03.2015. 18:17

2015.gada J.D. Power pētījumā par uzticamākajām automašīnām (VDS) Kia Sportage ierindojies topa pirmajā vietā mazo SUV kategorijā, tādējādi nodrošinot zīmolam pirmo godalgu šajā prestižajā pētījumā.

 

Pētījuma ietvaros tiek aptaujāti automašīnu, kuru ekspluatācijas līdzšinējais laiks ir trīs gadi (ražoti 2012.gadā), īpašnieki par pēdējā gada laikā konstatētajām problēmām. Vispārējais uzticamības līmenis tiek noteikts, ņemot vērā konstatēto problēmu skaitu uz 100 automašīnām. Jo zemākais iegūto punktu skaits, jo augstāks ilgtermiņa kvalitātes līmenis. Kia Sportage ierindojies pirmajā pozīcijā septiņu dalībnieku konkurencē, iegūstot kopējo punktu skaitu 129. Šī Sportage atzinība ir kā turpinājums J.D. Power kvalitātes pētījuma apbalvojumiem 2013. un 2014.gadā.

 

  • Apbalvojums, kas apliecina zīmola apņēmību nodrošināt klientiem ilgtermiņa kvalitāti

  • Dinamiskais Kia krosovers nopelna zīmola pirmo apbalvojamu šajā pētījuma kategorijā

  • Sportage atzinība ir kā turpinājums J.D. Power kvalitātes pētījuma apbalvojumiem 2013. un 2014.gadā

 

“Mēs esam pārliecināti, ka J.D. Power pētījuma rezultāti ir kā apliecinājums Kia apņēmībai nodrošināt augstāko kvalitāti, piedāvājot klientiem pasaules līmeņa produktus,” norādīja Džons Krovs (John Crowe), Kia Motors America (KMA) Pakalpojumu un pēcpārdošanas departamenta viceprezidents. “Sportage ir reāls piemērs, kas uzskatāmi parāda Kia modeļu progresu, turklāt šī pētījuma rezultāti ir taustāms kvalitātes pierādījums, kas ļaus sasniegt ilgtermiņa stratēģijā iekļautos mērķi, apzināt pēc iespējas plašāku Kia īpašnieku pieredzi.”

 

Pētījums vērtē automašīnu ilgtermiņa kvalitāti, ietverot arī jaunās tehnoloģijas un papildaprīkojumu, kas pieejams klientiem. Pētījumā piedalās 228 modeļi, kuri tiek salīdzināti pēc 177 specifiskākajiem problēmsimptomiem, kas iedalīti astoņās galvenajās automašīnu kategorijās.